Rohkema info nägemiseks:

GAIA TERAAPIATUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevaid terviklikke teraapiaid, sealhulgas kupumassaaži, leech-teraapiat, kristallteraapiat ja vibroakustilist massaaži, mis on kohandatud individuaalsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud tervise ja heaolu edendamisele ning pakub mitmekülgseid terviseteenuseid, mis hõlmavad nii traditsioonilist meditsiini kui ka alternatiivseid lähenemisviise. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on rikkalik meditsiiniline taust ja kirg teraapiate ning loodusravimeetodite vastu.

Üks meie meeskonna juhtivaid spetsialiste on ämmaemand, kellel on üle 20 aasta kogemust haiglas töötamisel nii ämmaemandana kui ka õena. Ta on läbinud põhjaliku haridustee, lõpetades Tallinna Meditsiinikooli ämmaemanda eriala 1995. aastal ning hiljem omandades rakendusliku kõrghariduse Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ämmaemanda erialal 2014. aastal. Lisaks sellele on ta täiendanud oma oskusi mitmetes erinevates massaažikoolides, omandades teadmisi klassikalisest ja spordimassaažist ning Hiina punktmassaažist.

Ent tema pühendumine tervise ja heaolu valdkonnale ei piirdu ainult traditsiooniliste meetoditega. Ta on süvenenud erinevatesse loodusteraapiatesse, sealhulgas Vana-eesti massaaži, kõhuteraapiat, hirudoteraapiat, Hiina kuputeraapiat ja paljusid teisi. Täiendõpe ja avatus uutele teadmistele on tema jaoks olulised põhimõtted.

Mis eristab meie ettevõtet teistest, on meie veendumus alternatiivmeditsiini potentsiaalis. Oleme veendunud, et terviseprobleemid ja haigused on sageli seotud negatiivsete mõtete, emotsionaalse stressi ja ebatervislike eluviisidega. Traditsioonilise meditsiini fookus on sageli sümptomite leevendamisel, kuid me usume, et põhjalikum lähenemine on vajalik. Alternatiivmeditsiin keskendub patsiendi terviklikule heaolule ning tegeleb probleemide põhjustega, mitte ainult tagajärgedega.

Kui inimene kogeb valu või muid terviseprobleeme, siis meie eesmärk on mitte ainult leevendada sümptomeid, vaid ka tuvastada nende juured ning pakkuda terviklikke lahendusi. Me ei usu kiiretesse ja ajutistesse ravimeetoditesse, vaid pigem pikaajalistesse terviseparandusse ja ennetamisse.

Meie meeskonna kogemused ja pühendumus aitavad klientidel saavutada paremat tervist ja heaolu, kasutades nii traditsioonilisi meditsiinilisi teadmisi kui ka alternatiivseid teraapiaid. Oleme valmis teid aitama teie teekonnal tervislikuma ja tasakaalustatuma elu suunas.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

GAIA TERAAPIATUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Ma olen äärmiselt rahul selle ettevõtte pakutava teraapiaga. Suured tänud Teile!

- Saale P.

Nende teraapiad on aidanud mul leevendada pingeid ja parandada üldist heaolu.

- Juhan T.

Tõeline teraapiakogemus! Ma olen proovinud mitmeid erinevaid ettevõtteid, kuid see on kindlasti üks parimaid.

Kas ja kuidas on inimese vaimne ja füüsiline tervis omavahel seotud?

Inimese heaolu on keeruline ja mitmekülgne teema, mis hõlmab nii vaimset kui ka füüsilist tervist. On levinud arusaam, et vaimne tasakaal on võtmeteguriks füüsilise tervise säilitamisel ja vastupidi. Kuid kas see väide peab paika? Kas inimese vaimne ja füüsiline tervis on tõesti omavahel tihedalt seotud? Tõepoolest, inimese vaimne ja füüsiline tervis on omavahel seotud ning mõlemad mõjutavad üksteist olulisel moel. Kui inimene on vaimselt tasakaalus, võib see positiivselt mõjutada tema füüsilist tervist. Vastupidi, kui keha on füüsiliselt terve, võib see aidata säilitada vaimset tasakaalu.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kuputeraapia viis üllatavat toimet?

Kuputeraapia on iidne ravimeetod, mis kasutab vaakumit loomulikuks tervendamiseks ja ennetamiseks. Selle teraapia eesmärk on parandada vereringet, leevendada va
ssb.ee
Kuputeraapia on iidne ravimeetod, mis kasutab vaakumit loomulikuks tervendamiseks ja ennetamiseks. Selle teraapia eesmärk on parandada vereringet, leevendada valu ja vähendada põletikku, kuid sellel on ka mitmeid üllatavaid toimeid, mis võivad paljudele inimestele kasuks tulla. Stressi leevendamine Kuputeraapia võib aidata leevendada stressi ja ärevust. Kui kupud paigutatakse õigesti kehale, võivad need aidata lõdvestada lihaseid ja vabastada pingeid. Lisaks aitab teraapia parandada vereringet, mis võib omakorda vähendada stressi ja ärevust. Naha seisundi parandamine Kuputeraapia võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.