Rohkema info nägemiseks:

COINMETRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1771; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta COINMETRO OÜ kohta arvamuslugu!"

COINMETRO OÜ hetkeolukord

Juba 1771 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Coinmetro OÜ (14448371) on Eestis registreeritud ettevõtte, mis tegutseb riikliku virtuaalvara teenusepakkuja litsentsi alusel ja mille põhitegevuseks on krüptovahetusplatvormi “Coinmetro” opereerimine.

Coinmetro OÜ rendib platvormi eriteenuse korras oma emaettevõttelt Coinmetro Group OÜ (14432111), olles intellektuaalomandi ainukasutaja.

Aasta on osutunud esialgu oodatust veelgi keerulisemaks: ülemaailmset makromajanduskeskkonda iseloomustas püsiv inflatsioon ja tõusvad intressimäärad, kuna keskpangad kogu maailmas püüdsid hinnasurvet kontrolli all hoida. See karmistav rahapoliitika põhjustas majanduskasvu aeglustumist ja ebakindluse suurenemist ning muret võimaliku majanduslanguse pärast. Krüpto sektor seisis silmitsi märkimisväärse languse ja stagnatsiooniga, mida mõjutasid need makromajanduslikud tingimused, kuna investorid otsisid turu turbulentsi tingimustes turvalisemaid varasid.

Regulatiivne kontroll intensiivistus kogu maailmas, eriti pärast sektori suurte osalejate kokkuvarisemist, mis tõi kaasa rangemad nõuded.

Vaatamata väljakutsetele jätkus innovatsioon krüptoruumis ning detsentraliseeritud rahanduse (DeFi) ja keskpanga digitaalvaluutade (CBDC) areng on kogunud hoo sisse. Üldine meeleolu krüptoturul jäi siiski ettevaatlikuks, peegeldades laiemaid majandusprobleeme ja tarbijate vähenenud ostujõudu.

Aasta jooksul lisati börsil 27 uut tokenit, nende hulgas oli peamiselt 100 parimat projekti ja mõningaid paljutõotavaid väljavaateid, mis selles valdkonnas kerkivad.

Novembris uuendas Coinmetro OÜ edukalt oma rahapesu andmebüroo litsentsi ja kindlustas selle vastavuse regulatiivsetele nõuetele, pakkudes krüptohuvilistele turvalisemat keskkonda kauplemiseks ja investeerimiseks.

Platvormile tutvustati kauaoodatud passiivset tuluvoogu. Kasutajad saavad nüüd Coinmetros Ethereumi steikida ja 1-aastase plaani eest saada 4,03% krediidi kulukuse määra.

Meeskond on integreeritud CCXT-ga, mis võimaldab kasutajatel ühendada oma Coinmetro kontod CCXT rakendustega, tehes olulise sammu

API täiustatud funktsionaalsuse, tulevaste partnerluste ja kauplemisstrateegiate laiema valiku suunas.

Aasta jooksul andis meeskond välja rea nnvärskendusi, mille eesmärk oli brändi värskendamine. Nimelt: uus veebisait, tootebränd ja meilikujundus. Värskenduse eesmärk oli parandada kasutajate seotust, luua rohkem värsket sisu ja optimeerida otsingu positsioneerimist.

Coinmetro OÜ majandustegevust iseloomustab allolev suhtarvude tabel: 2023 2022

Kasv(%) -67,10 -41,69

Kasumi kasv (%) -237,50 -87,99

Lühiajalite kohustiste kattekordaja (kordades) 13,55 60,64

ROA (%) -15,14 10,03

ROE (%) -16,59 10,35 kasv (%) = (müügitulu 2023 - müügitulu 2022)/ müügitulu 2022 * 100

Kasumi kasv (%) = (puhaskasum 2023 - puhaskasum 2022)/ puhaskasum 2022 * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/ lühiajalised kohustised

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital * 100

COINMETRO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.