Rohkema info nägemiseks:

SUVEKÖÖGID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 544; jälgijaid - 3. Arvustusi - 2; Artikleid 2+ "Kirjuta SUVEKÖÖGID OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Suveköögid OÜ sündis ühest lihtsast ideest: luua unustamatuid aialahendusi, mis ühendavad praktilisuse ja esteetika. Asutatud väikese, ent pühendunud meeskonna poolt Saue vallas, oleme aastate jooksul kasvanud ettevõtteks, mis on tuntud oma unikaalsete ja käsitööna valminud suveköökide, suitsuahjude, aiapostide, lillekastide ja peenra piirete poolest.

Meie lugu algas siis, kui asutaja, kirglik käsitöömeister ja aiandushuviline, otsustas oma oskused ja teadmised panna teenima inimesi, kes soovivad oma aeda midagi erilist. Esimesed suveköögid, mis valmisid tema enda käe all, võeti naabrite ja sõprade poolt suure vaimustusega vastu. Peagi levis jutt suurepärastest aialahendustest üle kogu valla ja nõudlus kasvas hüppeliselt.

Täna, aastaid hiljem, on Suveköögid OÜ oma ala tunnustatud spetsialist. Meie tootevalikus leidub igale maitsele midagi - alates klassikalistest maakivi suveköökidest kuni modernsete ja funktsionaalsete aialahendusteni. Iga meie toode on valminud käsitööna ja vastavalt kliendi soovidele, mis tagab ainulaadsuse ja kvaliteedi.

Meie meeskond koosneb andekatest ja pühendunud käsitöömeistritest, kes panevad igasse projekti oma hinge ja südame. Usume, et iga aed väärib parimat ning meie eesmärk on luua lahendusi, mis toovad rõõmu ja rahulolu veel paljudeks aastateks.

Lisaks suveköökidele ja suitsuahjudele pakume ka erinevaid aiaposte, lillekaste ja peenra piirdeid, mis annavad teie aiale lõpliku lihvi. Kõik meie tooted on vastupidavad ja ilmastikukindlad, sobides ideaalselt Eesti muutlikesse ilmastikuoludesse.

Meie klientide rahulolu on meile kõige tähtsam. Seetõttu püüame alati pakkuda parimat teenindust ja personaalset lähenemist. Oleme alati avatud uutele ideedele ja väljakutsetele, et saaksime üheskoos luua midagi tõeliselt erakordset.

Suveköögid OÜ – koht, kus käsitöö ja kirg kohtuvad teie unistuste aias. Tulge külla või võtke meiega ühendust ja laske meil muuta teie aed täiuslikuks!

uuri lisaks!

SUVEKÖÖGID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl R.

Suveköögid OÜ tooted on kaunid ja vastupidavad. Oleme väga rahul oma uue suveköögiga!

- Riina O.

Kvaliteetne käsitöö ja meeldiv suhtlus. Suveköök on meie aia pärl!

- Oliver J.

Väga rahul oma uue suitsuahjuga. Kõik detailid on perfektsed!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Loo aias meeldejäävaid hetki!

Eestis on suvi lühike, kuid seda saab maksimaalselt nautida õues viibides ja koos pere ning sõpradega aega veetes. Suveköögid OÜ pakub ideaalset lahendust – käsitööna valminud suveköögid, mis ühendavad endas stiili, mugavuse ja praktilisuse. Saue vallas asuv Suveköögid OÜ on tuntud oma kvaliteetsete ja unikaalsete suveköökide poolest, mis on loodud vastama iga kliendi erisoovidele. Suveköök on väliköök, mis võimaldab toiduvalmistamist ja einestamist värskes õhus. See võib sisaldada kõiki tavapärase köögi elemente, nagu pliit, grill, kraanikauss, tööpinnad ja isegi külmik. Suveköök on eriti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.