Rohkema info nägemiseks:

INTELBEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1581; jälgijaid - 1. Arvustusi - 25; Artikleid 4+ "Kirjuta INTELBEST OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

INTELBEST OÜ usub, et teie kodu või kontori soojus ei tohiks kaasa tuua suurt hinnasilti. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Viime läbi põhjalikke soojusauditeid ja pakume energiasäästu nõuandeid, et optimeerida meie klientide kinnisvara termilist mugavust.' Keskendudes jätkusuutlikkusele ja kulutõhususele, oleme pühendunud sellele, et iga ruum, mida hindame, muutuks mugavuse ja energia säästmise kantsiks.

Meie teekond algab põhjaliku soojusauditiga, mis on meie põhiteenus ja mis tungib teie hoone sügavustesse. Meie ekspertide meeskond viib läbi hoone termilise soorituse hindamise, tuvastades kohad, kus soojus kaob, ja pakkudes tehnilisi lahendusi, mis hoiavad soojuse teie seinte vahel. See ei ole ainult teie mugavuse tagamine; see on tuleviku omaksvõtt, kus energiatõhusus ja keskkonnakaitse käivad käsikäes.

Relvastatud viimase tehnoloogiaga ja rikkalike kogemustega, koostame isikupärastatud energiasäästu nõuandeid, mis ületavad tavalist. Meie soovitused on toetatud põhjaliku aruandluse ja dokumentatsiooniga, tagades, et teil on kõik vajalik informatsioon, et teha teadlikke otsuseid oma kinnisvara energiakasutuse kohta.

INTELBEST OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie partner jätkusuutliku tuleviku loomisel. Meie pühendumust tipptasemele kajastab meie ettevõtte loosung: 'Soojus optimeeritud, energia säästetud!' Las me juhime teid protsessis, kuidas muuta teie ruum termilise efektiivsuse mudeliks. Koos saame teha vahet - üks audit, üks nõuanne, üks lahendus korraga.

Liituge meiega sellel teekonnal targema ja jätkusuutlikuma eluviisi poole. Võtke ühendust INTELBEST OÜ-ga juba täna ja astuge esimene samm oma termilise mugavuse optimeerimise suunas, vähendades samal ajal oma energiatarbimist. Sest kui on küsimus soojusest ja efektiivsusest, oleme eksperdid, keda võite usaldada.

INTELBEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Suurepärane teenindus ja kiire lahenduste leidmine. Olen väga rahul!

- Karin L.

Tänan meeldiva koostöö eest!

- Tarmo H.

Professionaalne lähenemine ja tähelepanelik suhtumine.

Energiasäästu nõuanded: näpunäited rohelisema kodu jaoks

Energiatarbimine kodudes on oluline osa ülemaailmsest energiakasutusest. See hõlmab erinevaid aspekte, nagu küte, jahutus, valgustus ning seadmete ja elektrooniliste seadmete töö. Energiakasutuse mõistmine teie kodus on esimene samm selle muutmiseks energiasäästlikumaks. Energiasäästlikkuse parandamine kodudes on oluline mitmel põhjusel. See vähendab energiakulusid, vähendab keskkonnamõju, vähendades kasvuhoonegaaside heitkoguseid, ning suurendab teie kodu mugavust ja väärtust. Kinnisvaraomanikele, arendajatele ja halduritele ei ole energiasäästlikkus ainult kulude kokkuhoid, vaid ka

Dropdown

kõik artiklid

Mugavuse maksimeerimine: sooritusvõime hindamise eelised

Termiline sooritusvõime viitab sellele, kui hästi hoone hoiab oma sisemist temperatuuri, mõjutades nii energiakulu kui ka elanike mugavust. Seda määravad hoone
ssb.ee
Termiline sooritusvõime viitab sellele, kui hästi hoone hoiab oma sisemist temperatuuri, mõjutades nii energiakulu kui ka elanike mugavust. Seda määravad hoone disain, ehitusmaterjalid ja temperatuuri reguleerimiseks kasutatavad süsteemid. Energiakulude tõusu ja keskkonnateadlikkuse suurenemisega tunnistavad kinnisvaraomanikud ja haldajad termilise sooritusvõime optimeerimise tähtsust oma hoonetes. Termiline sooritusvõime hindamine on põhjalik hindamine, mis tuvastab, kuidas hoone võiks olla energiatõhusam ja mugavam. Termilise sooritusvõime hindamise läbiviimise eelised Üks termilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.