Rohkema info nägemiseks:

FIDELIS KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kinnisvara ostu, müügi, üürimise, hindamise ja konsultatsioonidega, pakkudes klientidele professionaalset ja usaldusväärset teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kinnisvara on investeering, mis vajab läbimõeldud otsuseid ja professionaalset juhendamist, olgu tegemist kodu ostmise, müümisega või äripinna leidmisega. Fidelis Kinnisvara OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kinnisvarateenuste pakkumisele, aidates klientidel teha informeeritud otsuseid ning saavutada edukaid kinnisvaratehinguid.

Fidelis Kinnisvara OÜ omab rikkalikku kogemust kinnisvaravaldkonnas. Meie meeskond on tegevuse jooksul läbi viinud mitmeid edukaid kinnisvaratehinguid ja teenindanud kliente erinevates valdkondades, alates elamispindadest kuni äri- ja ametiruumideni. Meie eesmärk on pakkuda kõigile klientidele kõrgel tasemel ja professionaalset teenust, mis vastab nende individuaalsetele vajadustele.

Fidelis Kinnisvara OÜ teenuste valik on mitmekülgne, hõlmates järgmisi valdkondi:

  1. Kinnisvarakonsultatsioonid: Meie eksperdid pakuvad nõu ja juhendamist kinnisvaratehingute ettevalmistamisel ja läbiviimisel. Oleme teie kõrval, et aidata teil teha informeeritud otsuseid.

  2. Äri- ja Ametiruumide Rentimine: Kas teie ettevõte vajab uut äripinda? Või otsite sobivat ametiruumi? Meie kinnisvara spetsialistid aitavad teil leida just teie vajadustele vastava lahenduse.

  3. Kinnisvara Ost-Müük: Soovite osta uut kodu või müüa olemasolevat vara? Oleme teie jaoks olemas, et teha kogu protsess võimalikult lihtsaks ja tulusaks.

  4. Elamupindade Üürimine: Otsite ajutist elamislahendust või soovite oma vara välja üürida? Meie kaudu saate leida sobivad üürilepingud ja üürnikud.

  5. Üürniku Leidmine: Üürniku leidmine võib olla aeganõudev ja keeruline protsess. Meie meeskond aitab teil leida usaldusväärseid ja pikaajalisi üürnike.

  6. Korterite ja Eramute Müük: Meie lai portfell sisaldab mitmesuguseid elamispindu, alates korteritest kuni eramajadeni. Aitame teil leida oma unistuste kodu või müüa oma vara parima hinnaga.

  7. Kinnisvara Hindamine: Kinnisvara väärtuse mõistmine on oluline nii müügi kui ka ostu korral. Pakume professionaalset kinnisvarahindamisteenust, et tagada õiglane hind.

  8. Korterite Üürimise Korraldamine: Oleme valmis aitama korteriomanikke, kes soovivad oma vara üürida. Teeme seda protsessi sujuvaks ja tõhusaks.

Fidelis Kinnisvara OÜ on loodud usaldusväärseks partneriks kõigile kinnisvaraga seotud vajadustele. Meie eesmärk on pakkuda professionaalset ja individuaalselt kohandatud teenust, mis vastab iga kliendi vajadustele. Oleme pühendunud kinnisvaravaldkonna parimatele tavadele ning aitame klientidel saavutada edukaid tehinguid.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

FIDELIS KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko S.

Suurepärane kogemus Fidelis Kinnisvaraga! Nad aitasid mul leida täpselt sellise korteri, nagu olin unistanud, ja kogu protsess sujus kiirelt ja suurepäraselt.

- Liis L.

Fidelis Kinnisvara tiim oli äärmiselt professionaalne ja abivalmis. Nad leidsid minu äri jaoks ideaalse äriruumi ning aitasid mul kõik vajalikud dokumendid korda ajada. Soovitan neid soojalt!

- Aivar K.

Mul oli maja müümiseks vaja kinnisvarakonsultatsiooni ning Fidelis Kinnisvara oli suurepärane valik. Nad hindasid minu vara täpselt ning suutsid leida kiiresti ostja. Väga tulemuslik teenus!

Elu mugavamaks: kuidas kinnisvarabüroo aitab Teil leida ideaalse üürikorteri

Otsite täiuslikku üürikorterit, kuid ei tea, kust alustada? Kinnisvarabüroo on teie jaoks olemas, et teha üürikorteri leidmine lihtsaks ja meeldivaks kogemuseks. Selles sisuturundusartiklis uurime, kuidas kinnisvarabüroo aitab teil leida sobiva üürikorteri ning millised teenused muudavad protsessi sujuvaks ja muretuks. Turuanalüüs: leidke õige üürihind Kinnisvarabüroo teeb põhjaliku turuanalüüsi, mis võimaldab neil anda teile täpseid soovitusi piirkonna üürihindade kohta. See aitab teil mõista, milline üürihind on õiglane ja mis on teie eelarve piires, tagades, et te ei maksa liiga palju

Dropdown

kõik artiklid

Eramu vs. korter: milline eluase sobib teile paremini?

Elukohta valides seisavad paljud inimesed dilemma ees – kas valida eramu või korter? Mõlemal eluasemel on oma eelised ja puudused ning valik sõltub teie elustii
ssb.ee
Elukohta valides seisavad paljud inimesed dilemma ees – kas valida eramu või korter? Mõlemal eluasemel on oma eelised ja puudused ning valik sõltub teie elustiilist, eelistustest ja vajadustest. Selles sisuturundusartiklis võrdleme eramute ja korterite omadusi ning aitame teil teha informeeritud otsuse selle kohta, milline eluase sobib teile kõige paremini. Privaatsus ja ruumikus: eramu eelised Eramud pakuvad tavaliselt rohkem privaatsust, kuna naabrid asuvad kaugemal ja seinte vahel pole korteritega võrreldes kuulda kõrvaliste helisid. Eramutes on sageli rohkem ruumi nii elamiseks kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.