Rohkema info nägemiseks:

INF COMMUNICATIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 310; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INF COMMUNICATIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

INF COMMUNICATIONS OÜ hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

INF Communications OÜ on 2018. aastal asutatud Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on enda kinnisvara rendileandmine ja käitus. INF

Communications OÜ omanik on 100% Infortar AS.

Käesolev, edaspidi nimetatud 2022. majandusaasta aruanne on koostatud perioodi 01.01.2022 kuni 31.12.2022 kohta.

2022. majandusaasta lõpuks oli INF Communications OÜ varade maht 9 350 tuhat eurot (2021. aastal 3 tuhat eurot). Varade maht tõusis 2022.

aastal, kuna kontsern omandas rendilepingud Tallinnas, Tähesaju tee 11 asuvate äriruumide osas. INF Communication OÜ rendib välja

Tähesaju tee 11 kaubandus- lao- ja büroopindasid. Rendilepingud on sõlmitud perioodiks 5 või 10 aastat, lepingu pooltel on õigus rendiperioodi pikendada 5 aasta võrra. Rendimaksed on lepingu perioodiks fikseeritud ning lisaks on rendileandjal õigus tõsta renti lähtudes tarbijahinnaindeksist.

2022. majandusaasta lõppes kasumiga 72 tuhat eurot (2021. aastal oli kasum 0 eurot).

Ettevõtte lühiajalised kohustised aruandekuupäeval ületavad käibevara, samas on lühiajaliste kohustiste hulgas kajastatud omanike arvelduskrediit summas 3 487 tuhat eurot, mida ei nõuta tagasi järgneval aruandeperioodil. Emaettevõte tagab tütarettevõttele finantstoetuse järgnevatel aruandeperioodidel ja tagab kohustiste tähtaegse täitmise.

Majandusaastal ei tehtud uurimis-ja arendustegevuseks väljaminekuid. Uuel majandusaastal ei ole samuti uurimis-ja arengukulusid planeeritud.

INF Communications OÜ juhatuse liikmetele 2022. majandusaasta jooksul töötasu ei arvestatud. INF Communications OÜ-s ei olnud 2022.

aasta majandusaasta jooksul ühtegi töötajat ja seetõttu ei arvestatud ka töötasu.

2023. aasta planeeritud majandustegevus on seotud oma kinnisvara rendi ja käitustegevusega jätkamisega.

Potentsiaalseks riskiks ettevõttele on euribori tõus. Pangalaenude intressid on seotud 6 kuu euriboriga ning euribori tõustes kasvaksid vastavalt ka ettevõtte finantskulud. Pangalaenu valuutaks on euro.

Tähtsamad suhtarvud 2022 2021

ROE 185% 0%

ROA 2% 0%

ROE = aruandeaasta kasum/keskmine omakapital

ROA = aruandeaasta kasum/keskmised varad

INF COMMUNICATIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.