Rohkema info nägemiseks:

SUNPROFIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 332; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNPROFIT OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNPROFIT OÜ hetkeolukord

Juba 332 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sunprofit OÜ öko-sõbralike toodete tootja ning asutati 2018. aasta alguses missiooniga vähendada plasti kasutamist meie igapäevaelus. Hetkel on ettevõte keskendunud sellele, et aidata inimestel oma tavalised plastist hambaharjad bambusest hambaharjade vastu vaevatult välja vahetada ning plastist hambaniidi asemel kasutusele võtta hoopis öko-sõbralikumad materalid nagu siid ja bambusekiud.

Ettevõtte valikust leiab erinevaid bambusest hambaharju ning öko hambaniite. Hambaharjade käepidemed on valmistatud kvaliteetsest Hiinas kasvavast orgaanilisest Moso ehk Mao bambusest.

Hambaniit on valmistatud naturaalsest siidist ning vahatatud taimse Candelilla vahaga. Taaskasutatavat hoidjat saab ikka ja jälle täita, selle asemel, et koguaeg uusi pakendeid osta.

Ettevõtte plaanid 2023. aastal on edendada tooteid ja võimalusel tuua turule uusi tooteid. Ettevõtja soov on rohkem hulgimüügiga tegeleda.

2023. aastal on plaanis siseneda uude valdkonda. Pakkuda ühes Eesti looduskaunis kohas majutusteenust ning lisaks rentida välja ka haagisuvilat.

SUNPROFIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.