Rohkema info nägemiseks:

COMMUNIQUE ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 198; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta COMMUNIQUE ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

COMMUNIQUE ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Communiqué Estonia tegeleb kommunikatsiooni- ja infoteenuste osutamisega erinevatele organisatsioonidele nii Eestis kui teistes Euroopa

Liidu riikides.

Möödunud majandusaastal oli juhatus üheliikmeline ning nii on plaanis jätkata ka järgmisel majandusaastal, sest muudatuste järgi puudub vajadus.

Communiqué Estonia on keskendunud kriisikommunikatsioonile, pakkudes klientidele kommunikatsiooni- ja juhtimistuge kriisiolukordades.

Lisaks kriisikommunikatsioonile kuuluvad Communiqué Estonia kompetentsi ka kõik teised kommunikatsioonivaldkonnad ning erinevate ürituste korraldamine, sh suured rahvusvahelised konverentsid. Ainsa kommunikatsiooniagentuurina Eestis on Communiqué Estonial kõige pikem ja laiapõhjalisem kogemus IT-ettevõtete juhtkondade nõustamises.

Communiqué Estonia eesmärk ei ole kasvada iga hinna eest, vaid pakkuda stabiilselt kõrge kvaliteediga teenust kõikidele klientidele. Seda arvestades on eesmärk järgmisel majandusaastal jätkata täpselt nii nagu eelmiselgi – kasvada ja areneda koos klientidega ja nende vajadustega, hoida teenuste portfell sarnasena, kuid lisades sinna siiski selliseid teenuseid, mida turu areng nõuab.

Communiqué Estonial ei ole Eestis otseseid konkurente, sest teised Eestis tegutsevad kommunikatsiooniagentuurid ei suuda pakkuda sama kõrgel tasemel kriisikommunikatsiooni-teenuseid ja nad ei mõista IT salapärast maailma piisavalt selleks, et pakkuda kvaliteetset teenust.

Samuti puudub neil võimalus detailideni süveneda iga kliendi spetsiifilistesse vajadustesse.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole tegevjuhi hinnangul toimunud sündmusi, millistel oleks oluline mõju ettevõtte finantsseisundile ja majandustulemustele ning millised olulisuse printsiibi kohaselt kuuluksid avalikustamisele käesolevas aruandes.

COMMUNIQUE ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.