Rohkema info nägemiseks:

ERX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ERX AUTO on autoturul tegutsenud juba aastaid ja teame, kuidas vormistada tehingud kiirelt. Ettevõte tegeleb sõidukite kiire ja õiglase kokkuostuga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

ERX AUTO on Eesti juhtiv sõidukite kokkuostja, kelle eesmärk on pakkuda kiiret ja õiglast tehingut igasuguse sõiduki puhul. Meie kogenud ja sõbralik meeskond töötab üle Eesti, tagades, et olenemata teie asukohast, saate meilt parimat teenust.

Auto hindamine meie juures on kiire ja lihtne. Võite võtta meiega ühendust telefoni teel või täita pakkumise vormi meie kodulehel. Pärast saadud teabe analüüsimist koostame teile esmase pakkumise. Hindamine võib toimuda meie esinduses või saate kutsuda meie hindaja kohale. Oluline on märkida, et hindamine on täiesti tasuta!

Me ostame kõiki automarke ja sõidukeid igas seisukorras ning hinnaklassis. Pole tähtis, kas teie sõiduk on uus või kasutatud, me oleme valmis seda omandama.

Tehingu sõlmimiseks vajate isikut tõendavat dokumenti ja vastava sõiduki tehnilist passi. Lepingu vormistamine on lihtne - saate seda teha e-ARK keskkonnas, mis kiirendab sõiduki müügiprotsessi.

Makse tehakse kohe pärast ostu-müügilepingu sõlmimist, vastavalt teie eelistusele, kas sularahas või pangaülekandega. Teie raha jõuab kiiresti ja turvaliselt teieni.

Kui teie sõidukil on järelmaks või see on liisingfirma arvel, ärge muretsege. Me hindame sõiduki ja ostame selle välja, koostöös liisingfirmaga või panga kliendi juuresolekul. Hinnavahe tasume teile kiiresti, kas sularahas või pangaülekandega.

Kui soovite kiiret ja muretut sõiduki müüki, võtke meiega ühendust juba täna. ERX AUTO on teie usaldusväärne partner, kes aitab leida parima lahenduse teie sõiduki müügiks.

Võta ühendust ja müü oma auto meile!

kontakt

ERX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Usaldusväärne teenus, kiire tehing!

- Maris S.

Sõbralik meeskond, suurepärane kogemus.

- Kaupo N.

Kiire ja muretu auto müük!

Sõidukite hindamine- teekond õiglase väärtuse leidmiseks

Kui tuleb aeg müüa oma sõidukit, on üks esimesi ja olulisemaid samme selle väärtuse kindlakstegemine. Sõidukite hindamine on protsess, mille käigus määratakse sõiduki väärtus vastavalt erinevatele kriteeriumidele. Selles artiklis uurime, miks sõidukite hindamine on tähtis ja kuidas see toimub. Sõidukite hindamine on oluline mitmel põhjusel: See aitab teil saada õiglast hinda oma sõiduki eest. Oluline on, et nii müüja kui ka ostja oleksid rahul tehingu tingimustega. Hindamine on vajalik ka kindlustus- või finantsasjade korral, kui sõidukit tuleb kindlustada või kasutada laenu tagatiseks.

Dropdown

kõik artiklid

Autode kokkuost- mugav ja kiire viis sõidki müümiseks

Kas teie garaažis seisab kasutamata sõiduk, mida te enam ei vaja? Või on teie ettevõttel vanad firmasõidukid, mis vajavad uuendust? Autode kokkuost on suurepära
ssb.ee
Kas teie garaažis seisab kasutamata sõiduk, mida te enam ei vaja? Või on teie ettevõttel vanad firmasõidukid, mis vajavad uuendust? Autode kokkuost on suurepärane võimalus neist probleemidest lahti saada ja raha teenida. Siin uurime, kuidas autode kokkuost toimib ja miks see on kasulik nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Autode kokkuost on teenus, mille käigus ettevõte ostab sõidukeid otse nende omanikelt. See võib hõlmata igat tüüpi sõidukeid, alates tavapärastest autodest kuni veoautode, mootorrataste ja isegi haagissuvilate või kergliikuriteni. Autode kokkuost ettevõtted teevad sõidukite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.