Rohkema info nägemiseks:

JKM TITANIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on spetsialiseerunud ehitus- ja maastikutöödele, pakkudes laia valikut teenuseid alates kaevetöödest kuni haljastuse planeerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

JKM Titanium OÜ on mitmekülgne ettevõte, mis on pühendunud ehitus- ja maastikutööde kvaliteedi ning tõhususe tagamisele. Meie laia teenuste valiku hulka kuuluvad kaevetööd, veoteenused, kuivenduskraavide rajamine, kaablitrassi kraavide paigaldus, haljastuse planeerimine ja septikute paigaldus.

JKM Titanium OÜ on spetsialiseerunud kaevetöödele, mis hõlmavad maa kaevamist, kraavide kaevamist, aukude kaevamist ja ekskavaatoritöid. Oleme teie usaldusväärne partner igasuguste kaevetööde elluviimisel.

Pakume mitmekülgseid transporditeenuseid, mis aitavad teie kaupadel ja materjalidel jõuda õigesse kohta õigel ajal. Meie kogenud meeskond tagab teie kaupade ohutu ja efektiivse transportimise.

Vee juhtimine ja drenaaž on olulised ehitusprojektide osad. Meie eksperdid saavad rajada kuivenduskraave, mis aitavad hoida teie ala kuivana ja vähendada üleujutusohtu.

Kaablitrasside korrektne paigaldamine on võtmetähtsusega, et tagada elektri- ja sideteenuste tõrgeteta toimimine. Meie spetsialistid saavad rajada kaablitrassi kraave, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Unistate ilusast ja funktsionaalsest õuealast? Meie haljastuse planeerimise teenused aitavad teil luua keskkonna, mis rahuldab teie vajadusi ja soove ning loob lummava välimuse.

Sanitaartehnika on iga kinnisvara oluline osa. Meie meeskond paigaldab septikud tõhusalt ja vastavalt kõigile nõuetele.

Oleme uhked oma kogenud meeskonna ja tipptasemel tehnoloogia üle, mis võimaldab meil pakkuda teenuseid, mis vastavad teie kõrgeimatele ootustele. 

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

jkm.titanium@gmail.com
+372 5826 9189

JKM TITANIUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Kuivenduskraavid aitasid meil vältida üleujutusi. Täname!

- Jaan S.

Kaablitrassi paigaldamine sujus suurepäraselt.

- Ene A.

Haljastuse planeerimine tõi meie aeda uue elu.

Kaevetööd - alus ehitusele ja maastiku kujundusele

Kaevetööd on ehitusmaailma üks alustalasid, millel on oluline roll nii ehitusprojektide kui ka maastikukujunduse seisukohalt. Need tööd hõlmavad maa kaevamist, kraavide kaevamist, aukude kaevamist ja paljusid muid seotud tegevusi. Kaevetööde oskustöölised ja masinad on sageli esimesed, kes astuvad sammu ehitusprotsessis ning nende täpne ja professionaalne töö on kriitiline edasiste sammude jaoks. Kaevetööde mitmekülgsus on hämmastav. Neid kasutatakse nii väikestes koduhoovides kui ka suurtes infrastruktuuriprojektides. Maa kaevamine võib olla vajalik uue hoone vundamendi ettevalmistamiseks

Dropdown

kõik artiklid

Septikute paigaldus - tervislik keskkonna alus

Septikute paigaldus on oluline samm, et tagada tervislik ja ohutu reoveekäitlus nii kodudes kui ka ärihoonetes. Septikupaigaldusprotsess hõlmab erivajadustega p
ssb.ee
Septikute paigaldus on oluline samm, et tagada tervislik ja ohutu reoveekäitlus nii kodudes kui ka ärihoonetes. Septikupaigaldusprotsess hõlmab erivajadustega paaki paigaldamist, mis kogub ja töötleb kodumajapidamiste jäätmeid. Selle artikli kaudu uurime, miks septikute paigaldus on oluline, millised on selle eelised ja mida see protsess endast kujutab. Septikute paigaldamine on hädavajalik kodudes ja piirkondades, kus puudub ühiskanalisatsioon. See võimaldab reovee ohutut ja keskkonnasõbralikku käitlemist ning vähendab veereostuse riski. Lisaks aitab see säilitada põhjavee puhtust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.