Rohkema info nägemiseks:

AVEM AERO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 504; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AVEM AERO OÜ kohta arvamuslugu!"

AVEM AERO OÜ hetkeolukord

Juba 504 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

AVEM AERO OÜ põhitegevusalaks muud õhutransporti teenindavad tegevusalad. Ettevõtte pakub lennutransporditeenust kõikidesse sihtkohtadesse Euroopas.

Ettevõtte pakub tõhusaimat lahendust iga kliendi veovajaduse jaoks, olenemata sellest, kas kliendi saadetis on kiireloomuline, suure väärtusega või klassifitseeritud ohtliku kaubana. 2022-2023.a. on plaanis jätkata ja arendada oma tegevust antud alal.

AVEM AERO OÜ eesmärk on asuda liidripositsioonile kiireloomuliste lennukaubavedude nišis. Vahendid eesmärkide saavutamiseks: protsesside optimeerimine, kogemused, usalduslikud suhted klientide ja töötajatega, investeerimine. Ettevõtte lennutranspordi asjatundjad on valmis arutama lahendust, mis vastab iga kliendi vajadustele ja lähtudes kliendi soovidest, transpordib kliendi kaupu turvaliselt, kasutades selleks kõige sobivamat viisi. AVEM AERO

OÜ on pühendunud partner, kes töötab kliendiga samas taktis ja tagab kliendi logistika ja vedude pideva täiustamise.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Ettevõte taastas 2021. aasta lõpus oma käivet, tulenevalt marginaalsuse vähenemisest ja lojaalsemast suhtumisest arveldustesse klientidega. Vaevalt juhtkond said vaadata pisut optimistlikumalt aastasse 2022, kui Venemaa alustas sõda Ukrainas. See tõi omakorda kaasa energiakriisi, järsu hinnatõusu ja kiiresti süveneva majandussurutise. Kuid enim mõjutas lennundust Euroopa, sealhulgas Eesti õhutuumi sulgemine vastuseks Venemaa sissetungile Ukrainasse 24.

veebruaril 2022.

2022. aastal kukkus liiklus taas COVID-19 alguse tasemele. Venemaa-vastaste piirangute mõju lennuliiklusele ja nende kestust on keeruline hinnata ning seetõttu on raske prognoosida, mida tulevik toob.

Tulud, kulud ja kasum

Aruandeaastal müügitulu moodustas 3 049 tuh. eurot. Müügitulust moodustas 13% müük Araabia Ühendemiraadid, müük Saksamaa - 31%, müük

Suurbritannia – 28%. 2022.aasta kasum moodustas 322 tuh. eurot. Juhtkonnas ei ole kahtlust, et AVEM AERO OÜ on võimeline jätkama jätkuvalt tegutseva ettevõttena ning normaalse äritegevuse käigus realiseerima oma varasid ja täitma oma kohustusi. Juhtkond on valmis majandusraskuste korral AVEM AERO

OÜ viivitamatult finantsiliselt toetama ja tegema lisainvesteeringuid osaühingu majandustegevuse jätkuvuse tagamiseks.

Ettevõtte osanikel ei ole ametlikku dividendipoliitikat. Dividendide jaotamist otsustatakse siis kui ettevõte on saavutanud tugeva finantspositsiooni, arvestades samaaegselt osanike kasvuambitsioone ja kasumieraldise tegemise soovi. 2022. aastal dividendid ei ole makstud.

Ettevõtte äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Juhtkond on hinnanud globaalse likviidsuskriisi ja sellega kaasnenud üldise majanduskriisi mõjusid ettevõtte äritegevusele. Juhtkonna hinnangul praegu olulisi ohte ei ole. Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes.

Bilansikuupäevast kuni käesoleva aruande allakirjutamiseni ei ole toimunud sündmusi, mida ei ole kirjeldatud vastavates lisades ja mille tõttu tuleks korrigeerida aastaaruannet.

Investeeringud majandusaastal 2022. aastal investeeringuid pole teostatud.

Valuutakursside muutmise risk

Ettevõtte valuutariski vältimise põhiinstrumendiks on lepingute europõhisus, aruandeaastal suurem osa äritehingutest oli eurodes. Kahjum valuutakursi muutustest moodustas 5 hutat eurot. Ettevõttel puuduvad olulised kohustused ja nõuded muudes valuutades. Seetõttu valuutakursside muutumise risk on madal. Teisi riski, nagu intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei ole avaldanud olulisema mõju ärivõtte äritegevusele.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

AVEM AERO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.