Rohkema info nägemiseks:

VARAVARI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõtte eesmärk on pakkuda kõrgkvaliteetset teenust, mis aitab taastada Teie kinnisvara endist välimust ning tõstab kinnisvara väärtust. Leiame alati sobiva lahenduse ning ei jäta kunagi oma kliente hätta.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie lugu

Varavari OÜ pakub katusehooldus teenust, mis on eelkõike mõeldud kivi-, eterniit-, plekk-, PVC-, bituume katuste taastamiseks või uueks töötlmiseks. Alatest lihtsate lekete tuvastamisest ja kordategemisest, kuni täieliku katuse hüdroisolatsioonini. 

Meie tehnika/töövahendite koosseisu kuuluvad kõrgtehnogloogilsed survpesurid ning meil on parimad puhastuslahendused. Samuti pakume erinvaid survepesu/pehmepesu teenuseid, mis on kohandatud meie töö valdkonna jaoks, nagu näiteks: katusepesu, fassaadipesu, tänavakivide puhastus jne. 

Varavari missiooniks on pakkuda klientidele alternatiivi katuse vahetamisele - me taastame Teie katuse, pikendame selle eluiga ning anname majale taas värskuse ja uueväärsuse. Meie eesmärk on tagada kliendi rahulolu ning leida igale kliendile sobiv ja kvaliteetne lahendus. Iga klient on meie jaoks oluline ning saab personaalse lähenemise.

Meie ettevõtte eestvedajatel on valdkonnas pikaajaline kogemus ning oleme edukalt taastanud erinevaid katusematerjale, alates kivist ja eterniidist kuni pleki ja bituumenini. Kasutame ainult professionaalseid töövahendeid, mis on ettenähtud antud tööde teostamiseks. Lisaks omame teadmisi erinevate materjalide töötlemiseks.

Kui soovite anda oma kodule või ärile uue ilme, võtke ühendust Varavariga!

varavari.ee

VARAVARI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina U.

Väga kvaliteetne töö, soovitan!

- Erki S.

Meeskond on professionaalne ja osav ja töö tulemus on super!

- Rein T.

Jäin teenusega väga rahule, aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Katusehooldustööd

Katusehooldustööd : Katuse eluea pikendamiseks või uueks töötlemine  Katuse seisukord on oluline nii esteetika, kui ka funktsionaalsuse seisukohalt. Katusehooldustööd on oluline osa kodu hooldusest, mis aitab tagada katuse vastupidavuse, ilu ja pikaealisuse. Siia toome välja mõned olulised katusehooldustööd mida peaks teostama, selleks et katus kestaks:  Katuse Puhastamine: Katuse puhastamine on esimene samm katusehooldustöödes. Mustus, lehed, sammal, hallitus ja muu sodi kogunevad katuse pinnale, põhjustades kahjustusi ja katuse seisukorra halvenemist. Regulaarne katuse

Dropdown

kõik artiklid

Fassaadi Hooldus - Fassaadi puhastamine osa kinnisvara korrashoiu säilitamises

 Varavari katusehooldustööd Fassaadi Puhastamine: Miks see on oluline ning kuidas see aitab hoone välimust säilitada.  Hoone fassaad on esimene asi, mida k
ssb.ee
 Varavari katusehooldustööd Fassaadi Puhastamine: Miks see on oluline ning kuidas see aitab hoone välimust säilitada.  Hoone fassaad on esimene asi, mida külalised ja möödujad märkavad ning see annab olulise esmamulje kinnisvarast. Fassaadi puhastamine on oluline osa kinnisvara hooldusest, mis aitab säilitada hoone väljanägemist, kaitsta seda ilmastiku ja keskkonna mõjude eest ning suurendada selle väärtust. Siin on mõned põhjused, miks fassaadi puhastamine on oluline ja miks see tuleks regulaarselt läbi viia:  Säilitab Hoone Välimuse: Mustus, hallitus, samblad ja muud tegurid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
Tänavakivide puhastamine ja liivatamine
image
Kivikatuse puhastamine ja kivikatuse impregneerimine
image
Plekk-katuse puhastamine ja plekk-katuse värvimine
image
eterniitkatuse puhastamine ja eterniitkatuse värvimine
image
Tänavakivide puhastamine ja tänavakivide lasuurimine
image
katuse puhastamine ja katuse värvimine
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.