Rohkema info nägemiseks:

MABELITI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tervislik toitumine on parim viis ennetada haigusi, ülekaalu, väsimust ja toetada tervenemist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervis ja toitumine on olulised igaühe elus ning meie ettevõte on pühendunud sellele, et aidata inimestel saavutada parem tervis ja heaolu läbi õige toitumise. Tutvustame teile meie ettevõtte meeskonda ja selle liikmeid, kes teevad kõik selleks, et muuta tervisliku eluviisi järgimine lihtsamaks ja nauditavamaks.

Triin Muiste - Toitumisterapeut ja toidumaailma elamuskoolitaja

Triin Muiste on meie ettevõtte asutaja ja peamine jõud toitumisnõustamise valdkonnas. Ta on kogenud toitumisterapeut ja toidumaailma elamuskoolitaja, kellel on enam kui kümneaastane kogemus alal. Triin ei piirdu vaid igapäevase nõustamisega, vaid jagab oma teadmisi ka lektorina Tervisekoolis ning panustab aktiivselt Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatusse. Ta on olnud oluline osaline kehtiva toitumisnõustaja ja -terapeudi kutsestandardi väljatöötamisel ning juhib toitumisnõustaja ja toitumisterapeudi kutsekomisjoni.

Eliisa Hermlin - Funktsionaalse toitumise terapeut

Eliisa Hermlin on meie meeskonna funktsionaalse toitumise ekspert. Ta omab teadusmagistrikraadi Tartu Ülikoolis molekulaarbioloogia erialal ning on omandanud funktsionaalse toitumisterapeudi õppe Annely Sootsi Tervisekoolis. Eliisa on spetsialiseerunud soolestikuga seotud probleemidele ning tema teadmised ja oskused on hindamatuks abiks klientidele, kes soovivad parandada oma seedesüsteemi tervist. Lisaks annab ta erialaseid loenguid Tervisekoolis, koolitab ja nõustab ning on uhke Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni liige.

Mari-Liis Väli - toitumisterapeut

Mari-Liis Väli on meie meeskonna toitumisterapeut, kellel on tugev taust tervishoiu valdkonnas. Ta lõpetas Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse eriala ning on lektorina Tervisekoolis keskendunud toitumisnõustamise alustele, kaalunõustamisele ja tervislikule liikumisele. Mari-Liis on aktiivne Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni liige ning tema pühendumus ja teadmised aitavad meie klientidel saavutada parema tervise ja elukvaliteedi.

Koos moodustame me tugeva ja pühendunud meeskonna, kes on valmis aitama teid oma tervisliku eluviisi eesmärkide saavutamisel. Olgu teie eesmärk kaalulangetamine, seedeprobleemide lahendamine või lihtsalt tervislikumate toitumisharjumuste loomine - meie oleme siin, et teid toetada ja juhendada. Tervis on meie kirg, ja meie missiooniks on aidata teil saavutada oma parim tervislik seisund.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

MABELITI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne Õ.

Eliisa on sõbralik ja avatud nõustaja, kelle käest julgesin küsida ka 'imelikke' küsimusi. Tema pühendumus mulle kui oma kliendile oli südantsoojendav.

- Timo H.

Eliisa teadmistele tuginedes saavutasin vajaliku kehakaalu ja energiataseme võitmaks Eesti Karikavõistlused kestvusspordis.

- Kaja K.

Klienditeenindus oli väga hea, nõustamine oli selge ja abivalmis. Lisaks väga palju häid näpunäiteid ja soovitusi, mis oli väga hästi teostatud.

MABELITI OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli Mabeliti OÜ-le viies tegevusaasta. Teenustena pakuti toitumisnõustamist, toitumisteraapiat ning toitumis- ja tervisealaseid koolitusi. 2023. aastal on plaanis samade tegevustega jätkata. 2022. aastal oli käive 69 663 eurot, kasumiks kujunes 53 305 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Puhas mina detoksprogramm: Loomulikku keha puhastust toetav programm

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saaksid oma keha puhastada ja säilitada selle optimaalse tervise? Puhas mina detoksprogramm pakub sulle võimaluse õppida keha pu
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saaksid oma keha puhastada ja säilitada selle optimaalse tervise? Puhas mina detoksprogramm pakub sulle võimaluse õppida keha puhtana hoidmise oskusi kogu eluks. See programm ei keskendu mitte ainult toitumisele, vaid hõlmab ka liikumist ja keskkonda, kus me elame. Läbi teooria ja praktiliste oskuste jagamise toetame sind selle teekonna käigus. Programmi eesmärgid: Toetada ohutut ja efektiivset keha puhastumist läbi loomuliku detoksifikatsiooni: Õpid, kuidas toetada oma keha loomulikku puhastusprotsessi, et tunda end energilisena ja terve. Mõista

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.