Rohkema info nägemiseks:

HT MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume individuaalsete ja kvaliteetsete mööbliesemete valmistamisele vastavalt klientide ainulaadsetele vajadustele ja maitsele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid unikaalset ja kvaliteetset mööblit oma kodu eri ruumidesse? Siis oled jõudnud õigesse kohta! HT Mööbel on väike, ent väga paindlik mööblitootja, kes spetsialiseerub eritellimusmööbli valmistamisele. Meie kireks on luua just sellist mööblit, mida suured tootjad ei suuda pakkuda.

Köök on kodu süda, seepärast on oluline, et see oleks just selline, nagu sina soovid. Me valmistame köögimööblit, mis on mitte ainult praktiline, vaid ka ilus ja vastupidav. Meie liimpuidust lauaplaadid toovad sinu koju looduslähedase soojustunde. Need on vastupidavad, kergesti hooldatavad ja kaunid, sobides igasse ruumi.

Sinu vannituba võib olla rohkem kui lihtsalt funktsionaalne ruum. Meie valmistatud vannitoamööbel ühendab endas elegantsi ja mugavust, luues lõõgastava õhkkonna. Unusta klaustrofoobsed ruumid ja ebapraktilised garderoobid. Meie kohandatud garderoobid on ruumikad, stiilsed ja täpselt sellised, nagu sina soovid.

Lisaks suurematele projektidele valmistame ka väiksemaid unikaalseid esemeid igale pereliikmele. Beebidele, koolilastele, perenaistele - meie käe all valmib mööbel, mis sobib ideaalselt igaühe vajadustega.

Meie ettevõte on rajatud kolmele alustalale: kvaliteet, kliendisõbralikkus ja professionaalsus. Kasutame vaid parimaid materjale, et tagada meie mööbli vastupidavus ja ilu aastateks. Meie meeskond on pühendunud iga projekti professionaalsele läbiviimisele ning meie klienditeenindus on alati sõbralik ja abivalmis.

Ootame Sind meiega ühendust võtma ja oma mõtteid jagama. Oleme valmis kuulama sinu soove ja vajadusi ning looma täpselt sellise mööbli, nagu oled unistanud. HT Mööbel on siin selleks, et muuta sinu kodu unistuste elupaigaks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

HT MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi T.

Eritellimusel valminud mööbel on suurepärane! Täpne töö ja sõbralik teenindus.

- Karl K.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne mööbel. Köök on täpselt selline, nagu unistasime.

- Priit E.

Kiired ja professionaalsed. Garderoob vastab täpselt ootustele. Soovitan kindlasti!

HT MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2023

HT Mööbel OÜ oli asutatud mais 2018.a. HT Mööbel OÜ´l on plaanis aruandeaastal oma tegevust aktiivselt arendada. Ettevõtte klientideks on nii ettevõtted, kui ka eraisikud. Aruandeaasta käive oli 41 523€ Töötajate arve 2023.a. oli 2, tööjõukulu 22 215.-eur. Juhatus on üheliikmeline. Osaühingu juhatamise eest eraldi palka ei makstud. Järgmise aasta eesmärgiks seab ettevõtte juhtkond suurendada klientide arvu, mis omakorda suurendab käivet ja parendab ettevõtte tegevuse efektiivsuse näitajaid.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on isikustatud garderoobi eelised?

Kodused garderoobid peaksid olema midagi enamat kui lihtsalt ruum, kus hoida riideid. Need peaksid olema praktilised, kaunid ja ennekõike isikupärased - peegeld
ssb.ee
Kodused garderoobid peaksid olema midagi enamat kui lihtsalt ruum, kus hoida riideid. Need peaksid olema praktilised, kaunid ja ennekõike isikupärased - peegeldades sinu stiili ja vajadusi. Unusta ebamugavalt kitsad ja ebaefektiivselt korraldatud garderoobid, sest HT Mööbel on siin, et tuua sulle inspiratsiooni ja põnevaid ideid, kuidas luua garderoob, mis vastab täpselt sinu ootustele. Kas oled kunagi unistanud garderoobist, kus igal esemel on oma kindel koht? Meie nutikad ladustuslahendused võimaldavad sul luua just sellise ruumi. Kohandatavad riiulid, sahtlid ja korvid teevad garderoobist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.