Rohkema info nägemiseks:

TÕSTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgset valikut kvaliteetseid tõstukiseadmeid, toetudes ekspertide meeskonnale, et tagada sujuv ja ohutu kõrgustega seotud tööde teostamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

TÕSTA OÜ pakub professionaalset tõstukite renti ja transporti üle Eesti, olles esindatud suurimates linnades, tagades seeläbi kiire ja mugava teenuse kõigile klientidele. Miks valida meid? Siin on mõned põhjused:

TÕSTA OÜ esindused asuvad Eesti suuremates linnades, mis võimaldab meil tarnida kvaliteetseid seadmeid ja osutada tõsteteenust üle kogu riigi. Oleme alati valmis toetama Teie projekti, olgu see siis Tallinnas, Tartus või mõnes teises Eesti paigas. Pakume vaid parimate tootjate, nagu Genie, Nifty, Manitou, Youngman, Layher, Hilti, seadmeid kõrguses töötamiseks. Kõik meie tehnikaseadmed on tehniliselt kontrollitud ja tagavad ohutu ning tõhusa kasutamise.

TÕSTA OÜ-l on lai valik erinevateks töödeks vajalikke seadmeid. Olgu tegemist ehitustööde, lao korraldamise või muude tööstusharudega, meilt leiate sobiva lahenduse nii era- kui ka juriidilistele isikutele.

Tere tulemast RobiRent\'i! RobiRent lisab unikaalse väärtuse Teie kogemusele, pakkudes professionaalset meeskonda, kes võtab isikliku huvi Teie ja Teie projekti vastu. Meie meeskond, koosneb müügiesindajatest, tehnikutest, juhtidest ja toetuspersonalist, on valitud parimatest, tagamaks Teile parima teenindustaseme.

Pakume tipptasemel tooteid tuntud brändidelt nagu Genie, Nifty, Manitou, Youngman, Layher, Hilti ja paljud teised. Meie meeskond on valmis aitama teil valida õige seade ning õpetama selle edukaks kasutamiseks, et tagada Teie projekti sujuv kulgemine.

Kui olete huvitatud liitumisest RobiRent\'i meeskonnaga, külastage meie veebisaiti ja tutvuge partnerluse võimalustega. Oleme valmis pakkuma teile parimat teenust ja looma koos teiega edukaid projekte! Täname teid huvi tundmise eest TÕSTA OÜ vastu! Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie tõstukite rentimise vajadustele.

Oleme siin, et toetada teie projekte ja tagada teie rahulolu. Tuleme toime igasuguste väljakutsetega!

KONTAKT

TÕSTA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

TÕSTA OÜ tõstukid vastasid kõigile ootustele. Kindlasti valik number üks meie tulevaste projektide jaoks!

- Tarmo K.

Klienditeenindus oli väga sõbralik ja professionaalne.

- Liisi O.

Meie kogemus oli suurepärane. TÕSTA OÜ meeskond oli väga abivalmis ja seadmed olid tipptasemel.

Ohutu ja tõhus tõstukite rent: Eksperdina kõrgustesse!

TÕSTA OÜ on spetsialiseerunud tõstukite rentimisele, pakkudes ohutuid ja tõhusaid lahendusi kõrgustesse tõstmiseks. Meie peamine eesmärk on tagada klientidele turvalisus ja efektiivsus, pakkudes samal ajal kvaliteetseid seadmeid tuntud tootjatelt. Meie ettevõte pakub laia valikut erinevaid tõstukiseadmeid, mis vastavad erinevatele vajadustele erinevates tööstusharudes. Olgu tegemist ehitustööde, ladustamise või muude tööstusharudega, meil on sobivad seadmed, mis aitavad saavutada klientide eesmärke. TÕSTA OÜ seadmete ohutus on meie prioriteet. Meie meeskond teostab põhjaliku tehnilise

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas meie renditeenus ehitusprojekti tõhusamaks muudab?

Ehitusmaailma dünaamika nõuab innovatiivseid lahendusi, eriti kõrgustega seotud väljakutsete puhul. TÕSTA OÜ on tõstukite rentimise ja transporditeenuste valdko
ssb.ee
Ehitusmaailma dünaamika nõuab innovatiivseid lahendusi, eriti kõrgustega seotud väljakutsete puhul. TÕSTA OÜ on tõstukite rentimise ja transporditeenuste valdkonnas tõestanud end kui usaldusväärne partner, kes muudab keeruliseks osutuvad ehitusprojektid sujuvaks ja tõhusaks kogemuseks. Üks olulisemaid komponente, mida TÕSTA OÜ pakub, on kvaliteetsed tõstukid. Need on mitte ainult tehniliselt kontrollitud, vaid vastavad ka kõrgetele ohutusstandarditele. Kõrgusest tulenevate väljakutsetega toimetulekuks on hädavajalik omada usaldusväärset tehnikat ning TÕSTA OÜ tagab, et nende klientidel on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.