Rohkema info nägemiseks:

TIIGRE TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puude hooldusega, hekkide kujundamisega, välistingimuste ohutuse ja puhtuse tagamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga lopsaka aia, iga õitseva puuviljaaiandi ja iga rahuliku kalmistu südames on pühendumuse ja hoolitsuse lugu. Just siin tuleme mängu meie. TIIGRE TEENUSED OÜ on rohkem kui lihtsalt teenus; me oleme looduse ilu valvurid, pühendunud selle kasvatamisele ja säilitamisele.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda erakordset puude hooldust, muuta hekid kunstiteosteks ja tagada välistingimuste ohutus ja puhtus. Usume, et iga pügatud oks ja iga kujundatud hekk on samm turvalisema ja ilusama keskkonna suunas, mida kõik saavad nautida.

Meie teenused on kunstilisuse ja asjatundlikkuse segu, alates täpsest viljapuude lõikusest, mis soodustab tervislikku kasvu, kuni ohtlike puude langetamiseni, mis kaitseb vara ja elusid. Me vormime hekke nagu maalikunstnik, tagades, et iga hekkide pügamine ja kujundamine aitab kaasa teie ruumi üldisele esteetikale.

Viimaste puhkepaikade väärikuse ja austuse säilitamiseks tagab meie kalmistu hoolduse ja korrashoiu teenus, et lähedaste mälestusi austatakse sobivas keskkonnas. Ja kui on tegemist elutähtsa vee ressursiga, siis meie kaevude hoolduse ja parandamise teenused tagavad, et teie juurdepääs puhtale veele ei ole kunagi ohus.

TIIGRE TEENUSED OÜ palkamisega ei saa te lihtsalt teenust; te teete koostööd meeskonnaga, kes seisab loosungi taga, Hooldame loodust, tagame ohutuse! Oleme pühendunud meid ümbritseva loodusilu rikastamisele, tagades samal ajal klientide ohutuse ja rahulolu. Usaldage meid oma välistingimuste halduritena ja koos kirjutame jätkusuutlikkuse, ilu ja hoolitsuse loo, mis kestab põlvest põlve.

Avastage erinevust, mida professionaalne hooldus võib teha. Võtke meiega ühendust juba täna, et kogeda asjatundlikkust, mis on teinud meid usaldusväärseks nimeks välistingimuste hoolduses ja hoolitsuses.

Kontakt

TIIGRE TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina A.

Suurepärane teenus, imeline tulemus!

- Jaan K.

Täpsed ja professionaalsed. Soovitan kindlasti!

- Marta P.

Muljetavaldav kvaliteet, suurepärane suhtlus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas teadsid, et viljapuude pügamine võib parandada saagi kvaliteeti?

Pügamine on oluline tegevus tervete viljapuude kasvatamisel. See hõlmab puu teatud osade, nagu oksad, pungad või juured, selektiivset eemaldamist puu struktuuri parandamiseks, tervisliku kasvu soodustamiseks ja viljasaagi suurendamiseks. Viljapuude pügamine võib kaasa tuua mitmeid eeliseid, sealhulgas parema vilja suuruse ja kvaliteedi, parema päikesevalguse läbitungimise ja õhuringluse võra sees ning haiguste ja kahjuriprobleemide vähendamise. See aitab ka puu kuju ja suurust säilitada, muutes vilja korjamise lihtsamaks. Parim aeg viljapuude pügamiseks on puhkeperioodil, tavaliselt

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ohtlike puude tunnused ja miks on nende tuvastamine oluline?

Ohtlike puude tuvastamine on oluline teie kinnistu ohutuse tagamiseks. Ohtliku puu tunnused hõlmavad surnud või rippuvaid oksi, mädanenud puitu, lõhesid tüves v
ssb.ee
Ohtlike puude tuvastamine on oluline teie kinnistu ohutuse tagamiseks. Ohtliku puu tunnused hõlmavad surnud või rippuvaid oksi, mädanenud puitu, lõhesid tüves või suuremates okstes ning kaldu tüve. On tähtis regulaarselt puid inspekteerida, eriti pärast tugevaid ilmastiku sündmusi. Professionaalne puude langetamine on hädavajalik protsessi kaasasündinud riskide ja keerukuse tõttu. Eksperdid nagu TIIGRE TEENUSED OÜ omavad vajalikku väljaõpet, kogemust ja varustust, et ohtlikke puid ohutult eemaldada, ilma et see kahjustaks inimesi või vara. Ettevalmistus: esimene samm ohutuse suunas Enne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.