Rohkema info nägemiseks:

DERMET SLT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Toodame ja paigaldame terasest ekslusiivseid disainelemente.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missioon on lihtne: Meie erialaks on kohandatud disainielementide müük ja paigaldus erinevatesse ruumidesse. Alates hetkest, kui jagate meiega oma ideed, asume teekonnale, et luua midagi tõeliselt ainulaadset, mis peegeldab teie soove ja vajadusi.

Meie tootevalik on lai, hõlmates kõike alates radiaatoritest ja kliimaseadmete katetest kuni valgustite, väravate, piirete, vaheseinte, modernsete disainielementide, mööbli ja fassaadipaneelideni. Ja neile, kes otsivad midagi tõeliselt ainulaadset, on meie kohandatud lahendused piiratud ainult teie kujutlusvõimega.

Olenemata sellest, kas soovite muuta kodu, kontorit või kaubanduspinda, teenivad meie tooted mitmeid eesmärke ja neid võib leida keskkondi täiustamas nagu jaeketid, hotellid, salongid, baarid, restoranid, vaba aja keskused, kontorid, terviseklubid, spordiklubid, eramud, korterid, villad ja avalikud alad.

Kvaliteet on kõige südames, mida me teeme. Töötame mitmesuguste terastega, mida valime koostöös klientidega, ja kogu meie töö viiakse läbi vastavalt ISO9013 lõikekvaliteedi standardile. Meie järeltöötlus kasutab RAL värvikaarti, pakkudes mitmekesist paletti, et täiuslikult täiendada ja esile tõsta teie ruumi.

DERMET SLT OÜ juures on meie loosung, 'Ruumide loomine, unistuste kujundamine!', rohkem kui lihtsalt sõnad - see on pühendumus pakkuda suurepärasust ja innovatsiooni igas loodavas disainielemendis. Liituge meiega sel looval teekonnal ja toome teie unistuste ruumi ellu.

Et saada aimu võimalustest, uurige meie tootenäidiseid alates vaheseintest ja piiretest kuni erilahendusteni. Ja pidage meeles, et vahel piisab ühest säravast detailist - nagu meie silmapaistev terrassi abilaud/istumisalus.

Võtke meiega ühendust hinnapakkumise saamiseks.

DERMET SLT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire K.

Tõeliselt muljetavaldav töö! Nende terasest disainielemendid lisavad igale ruumile elegantsi.

- Miia M.

Kvaliteetne töö ja professionaalne paigaldus. Terasest disainielemendid tõstavad meie interjööri uuele tasemele.

- Riin O.

Disainielemendid on stiilsed ja hästi paigaldatud. Soovitan soojalt

5 viisi, kuidas kohandatud disainielemendid võivad teie kodu muuta

Kodu muutmine teie isikliku stiili ja maitse peegelduseks on võimalik kohandatud disainielementide integreerimise kaudu. Need unikaalsed omadused mitte ainult ei tõsta eluruumi esteetilist atraktiivsust, vaid lisavad ka funktsionaalsust, mis on kohandatud teie elustiiliga. Kohandatud disain viitab spetsiaalselt loodud ja valmistatud erielementidele, mis on mõeldud vastama koduomaniku individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. See võib hõlmata mööblit ja valgustust kuni seinakatete ja arhitektuuriliste detailideni. Isikupärastamine kohandatud disaini kaudu võimaldab koduomanikel

Dropdown

kõik artiklid

Paigaldusteadmised: tagades disainielementide veatu sobivuse

Kui soovite oma ruumi täiendada ainulaadsete disainielementidega, on paigaldusprotsess sama oluline kui elementide endi valik. Veatu sobivus on oluline soovitud
ssb.ee
Kui soovite oma ruumi täiendada ainulaadsete disainielementidega, on paigaldusprotsess sama oluline kui elementide endi valik. Veatu sobivus on oluline soovitud esteetika ja funktsionaalsuse saavutamiseks. Selles juhendis uurime olulisi teadmisi, et tagada teie disainipaigaldiste täiuslik teostus iga kord. Täpsete mõõtmiste tähtsuse mõistmine Täpsed mõõtmised on iga eduka disainipaigalduse alus. On hädavajalik mõõta mitte ainult ruumi, kuhu element paigutatakse, vaid ka uksi, lifte ja trepikodasid, millest ese paigaldamise ajal läbi peab minema. See tagab, et disainielement sobib sujuvalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.