Rohkema info nägemiseks:

SALON WINDFALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 282; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SALON WINDFALL OÜ kohta arvamuslugu!"

SALON WINDFALL OÜ hetkeolukord

Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Salon Windfall OÜ asutati 2018 aastal.

Salon Windfall’i loomise eesmärk oli mitte lihtsalt avada järjekordne kindla spetsialiseerumisega pood, kus müüakse aknaid, uksi, seinapaneele ja teisi interjööri detaile vaid avada salong, kus sõbralikus keskkonnas eraldatakse klientidele eriline aeg ning osutatakse disaini osas kvalifitseeritud konsulatasioon

Meie salong on koostöös ettevõtetega Eestist, Lätist ja Poolast.Me loome oma partneritega pikaajalised, vastastikust kasu toovad suhted. Meie eesmärgiks on iga kliendi rahulolu meie poolt pakutava teenusega.

Turukonkurentsi võtab Windfall OÜ kui loomulikku stiimulit arenguks. Olemasoleva turu ja uute trendide põhjal teeme vastavalt vajalikke muutusi tootevalikus ja töömeetodis.

SALON WINDFALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.