Rohkema info nägemiseks:

NORAU INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 61; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORAU INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

NORAU INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 61 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

NORAU INTERNATIONAL OÜ

Reg nr: 14509173

Ahtri, 12 10151-Tallinn

KES ME OLEME

Norau International OÜ asutati 18. juunil 2018 Tallinnas, Eestis. Tema asutajad ja partnerid on Josep Maria Nogués (insener) ja pr Montse Grau (filoloog); mõlemad Barcelonast (Catalan Nationals). Nad on "UnitedNations” tehnilist personali ja omavad suurt kogemust rahvusvahelises valdkonnas nõustamine VKEdele (väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele) rekonstrueerimise ja arendamise alal projektid põllul.

MIDA ME TEEME

Ettevõtte põhiülesanne on pakkuda VKEdele rahvusvahelist nõustamisteenust erinevatel teemadel, näiteks: tootmise planeerimise tehnika, tööstusorganisatsioon, Kvaliteedijuhtimissüsteem, kõrghariduse planeerimine, raha kogumine, B2B strateegiad, Energiasäästu juhtimine, säästvad strateegiad jt. Meie peamised valdkonnad on tööstuslik tootmine, toiduained ja joogid, põllumajandusäri ja loomemajandus. Peamised geograafilised tegevuspiirkonnad on Põhja-Euroopa (Balti piirkond), Euroopa Ida riigid, Kesk-Aasia, Balkani piirkond ja Aafrika põhjaosa.

PEAMISED KLIENDID: - EBRD “Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupank” (London); on meie peamine klient. Rohkem kui 35 rahvusvahelist nõustamisprojekti/tellimust neilt alates viimasest 4st aastat erinevates riikides nagu: Maroko, Tuneesia, Egiptus, Türgi, Albaania, Ukraina,

Valgevene, Kasahstan, Usbekistan, Tadžikistan… www.ebrd.com/knowhow - UNESCO (Pariis). Kolm kultuuriturismi arendusprojekti Tunises.

- BORGES oliiviõlid (Tarragona / Peterburi). Kolm tööstusprojekti erinevad villimistehased Põhja-Aafrikas ja Vene Föderatsioonis.

www.borges.es - MAS DEL VILA oliiviõli (Tarragona, Hispaania). Toetus ekspordistrateegiatele põhja poole Euroopa ja Balti riigid. www.masdelvila.cat

Oodatud UUED KLIENDID 2022-2024: - EBRD. Lepitakse kokku “raamleping” perioodiks kuni 2024. aastani. See on ette nähtud rahvusvaheliste nõustamisteenuste koordineerimine.

Aastale oodatakse umbes 60 uut tellimust raamistik erinevates riikides. See eeldab umbes 150 000 eurot aastas.

- UNESCO. Mitmed väikesed koostööprojektid Põhjamaade kultuuripärandi sektoris Aafrika. See on umbes 20 000 eurot. aastas.

-Mitmed väikesed nõustamisteenuste projektid Baltikumis hariduse ja valdkonna valdkonnas Rahvusvaheline kaubandus. See on umbes 20 000 eurot aastas.

- Oliiviõli turustamine Eestis ja Balti riikides. Pereökoloogiline ja piiratud toodang Tarragonast. Eesti ja Soome edasimüüjad täpsemas valikus protsessi.

EESTI võrgustik / Partnerid:

Praeguseks on Norau International ÖU-l juba koostöö mõne eestlasega ettevõtted teenusepakkujatena, tooraine või lõpptoodetena, näiteks: 3 ErHub (Tallinn) http://erhub.ee Raamatupidamisteenused, juriidiline tugi ja ettevõtteteenused Eestis -Teenusepakkuja-.

3 East Partners (Tallinn – Pärnu) http://www.eastpartners.com Juhtimiskonsultatsioonifirma, mis osutab teenuseid meie idamaade projektidele

EBRD-ga - teenusepakkuja - 3 Le Vignoble OÜ (Tallinn) https://www.levignoble.net. Kvaliteetne vein ja mahlad turustaja -klient, jaemüük-.

3 EBRD (Tallinn / Vilnius). Asub Balti vabariikide residentsi kontor Vilnius. https://www.ebrd.com/estonia.html - Rahvusvaheliste nõustamisteenuste klient- 3 Palmako (Tartu). Puidust aiamajade tootja. Hispaania juhtimine turuühendus. https://www.palmako.com -Tootetarnija-.

Lähitulevikus peaks ettevõte laiendama oma sidemeid ettevõtetega Eestis seda riiki koostööprojektidega ja eestluse huvide esindamisega ettevõtted nii Hispaanias kui ka välismaal.

Kokkuvõte:

NORAU International OÜ on idufirma, mis on pärit varasemast individuaalsest kogemusest tema partnerid Josep M. Nogués (50%) ja Montse

Grau (50%). 2018 oli võrgustiku loomise ja eeltegevuse aasta ning riiklikud kokkulepped. Mitte niivõrd äritegevus.

2019 oli esimene äriaasta eellepingutega klientidega ja pakkujad. Pärast pandeemia "peatust" töötab ettevõte alates 2021. aasta keskpaigast välja uusi lepinguid mis on juba kokku lepitud. Eeldatakse umbes 200 000 eurot, kasvuga 3%. järgnevad aastad. Aastaks 2022 on ettevõtte tegevuskavas jaotuse konsolideerimine lepingud ja “business to business” (B2B) raamistikud Balti regiooni vahel riikides ja Edela-Euroopas.

Ettevõtte peamine missioon on jätkuvalt pakkuda VKEdele rahvusvahelist nõustamist tärkavates ja üleminekuriikides ühe poole ja strateegilise müügivõrgu toe jaoks Edela-Euroopa turgudest huvitatud Balti ettevõtetele.

Tallinn, juuni 2023

NORAU INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.