Rohkema info nägemiseks:

RESTUNT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 127; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta RESTUNT OÜ kohta arvamuslugu!"

RESTUNT OÜ hetkeolukord

Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Restunt OÜ tegevuse põhisisuks on innovatiivsete digitaalsete toodete arendus, tootearenduse äriline ja tehniline konsultatsioon, tehnoloogia strateegia juhtimine, IT arendustiimide juhtimine, tarkvara arendus, UX/UI disain, testimine ning tarkvara tugiteenus.

Arendusteenuse fookus on kaasaegsete tehnoloogiate kasutamine finants-, energeetika- ja teenuste valdkonnas ning automaatikaprotsessides.

Ettevõtte sihiks on pidevalt täiendada ärivaldkonna ja tehnilist oskusteavet finantstehnoloogias ja automaatikalahendustes ning komplekteerida ja arendada spetsiifiliste oskustega projekti meeskondi kliendiprojektidele, et neid tulemuslikult ellu viia.

Peamiselt osutatakse teenuseid koostöös teiste IT valdkonnas tegutsevate partneritega. Restunt OÜ 2022.a. majandusaasta aruanne kinnitatakse bilansimahuga 85 320 eurot ning aruandeaasta tulemiga 68 019 eurot. 2022.a. maksti juhatuse liimetele tasusid 13 200 eurot.

Restunt OÜ on jätkuvalt tegutsev.

RESTUNT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.