Rohkema info nägemiseks:

SEITENBERG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 56; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEITENBERG OÜ kohta arvamuslugu!"

SEITENBERG OÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 AASTA TEGEVUSARUANNE SEITENBERG OÜ

Kokkuvõte 2023. aastal keskendus Seitenberg OÜ eelkõige teistele Seitenbergi kontserni kuuluvateleettevõtetele haldus- ja turundustoe pakkumisele.

Ettevõte uuris ka uusi äritegevusi, positsioneerides end jätkuva toetuse ja kasvu jaoks 2024. aastal.

Üksikasjalik tegevuste ülevaade 1. Haldus- ja turundustugi n Tugiteenused: Seitenberg OÜ pakkus teistele kontserni ettevõtetele olulist haldustuge, sh dokumendihaldus-, vastavusseire- ja turundusteenuseid, tõstes nende tegevuse efektiivsust.

n Suurprojektid: Ettevõte mängis keskset rolli SBCA BETA OÜ oluliseinvesteerimisoperatsiooni lõpuleviimisel, näidates oma suutlikkust suuremahuliste projektideedukaks juhtimiseks.

2. Uute äriettevõtete uurimine n Äriideed: Ettevõte uuris uusi ärivõimalusi, keskendudes nõuetele vastavuse ja turulesisenemise koolituste jaoks valmis teabematerjalide tootmisele.

n Turu-uuring: Seitenberg OÜ viis läbi ulatusliku turu-uuringu, et selgitada väljapotentsiaalsed ettevõtmised, mis vastavad tema strateegilistele eesmärkidele.

3. Strateegilised algatused 2024. aastaks n Jätkuv tugi: Ettevõte plaanib säilitada oma rolli teistele kontserni ettevõtetele back-office- ja haldusteenuste osutamisel, tagades nende tegevuse edu.

n Uued ettevõtmised: Seitenberg OÜ uurib võimalusi väljaannete turul, spetsialiseerideseelkõige nõuetele vastavuse turu-uuringutele ja ärianalüüsile, et mitmekesistada oma teenustepakkumist ja tuluvooge.

4. Toimimise tipptase ja vastavus n Operatiivjuhtimine: Ettevõte järgis operatiivjuhtimise kõrgeid standardeid, tagades omatugiteenuste tõhusa toimimise ja vastavuse regulatiivsetele standarditele.

n Vastavus ja aruandlus: Seitenberg OÜ säilitas ranged vastavus- ja finantsaruandlustavad, tagades läbipaistvuse ja usalduse sidusrühmade vahel.

5. Suhtlusvõrgustiku ja ärisuhete loomine n Tööstusharu kaasamine: ettevõte osales aktiivselt valdkonna üritustel, luues suhteidpeamiste sidusrühmadega ning olles kursis turusuundumuste ja võimalustega.

n Strateegilised partnerlussuhted: Seitenberg OÜ sõlmis strateegilisi partnerlusi, et laiendadaoma teenuste pakkumist ja laiendada oma kohalolekut turul.

Kokkuvõte ja tulevikuväljavaade

Seitenberg OÜ kavatseb 2024. aastal jätkata kontserni ettevõtete toetamist, otsides samal ajaluusi ettevõtmisi vastavuse ja ärianalüüsi sektorites. Keskendudes operatiivkvaliteedile ja strateegilisele kasvule, on ettevõtte eesmärk tugevdada oma turupositsiooni ja saavutadapüsiv kasv.

SEITENBERG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.