Rohkema info nägemiseks:

RNL EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme mitmesuguseid üldehitustöid - ehitame vundamendi, paneme puitfassaadi ja katuse ja vajadusel abistame ka kaevetöödes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RNL Ehitus on ehitusettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehituslahendusi ja teenuseid, mis vastavad meie klientide vajadustele ning ületavad nende ootusi. Oleme pühendunud sellele, et tuua ellu unistusi ehitusvaldkonnas.

Meie meeskond omab laialdast kogemust erinevates ehitusprojektides, olgu need seotud elamispindade, ärihoonete või muude rajatistega. Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete ehituslahenduste pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele.

RNL Ehitus pakub ka eksperditeadmisi, mis hõlmavad mitmesuguseid ehitusalaseid valdkondi. Meie ekspertide käe all saate kindlustunde, et teie projektid on meisterlikult teostatud ja vastavad kõrgeimatele standarditele.

Meie ettevõtte eesmärk on mitte ainult täita kliendi ootusi, vaid ületada neid. Oleme pühendunud sellele, et iga projekt, millesse meie käed ulatuvad, oleks edukas ja rahuldust pakkuv nii meile kui ka klientidele.

RNL Ehitus on teie usaldusväärne partner, kellel on kogemused ja oskused, et täita teie ehitusprojektide vajadusi. Olgu tegemist üldehituse, katusetööde, vundamendi tööde, ekskavaatoritööde, puutööde või puitfassaadidega, saate loota meie meeskonna professionaalsusele ja pühendumusele.

Koos loome tuleviku, kus teie unistused ehitusmaailmas saavad reaalsuseks. Võtke meiega ühendust ja leiame teie ehitusprojektile parima lahenduse!

Kontakt

RNL EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Annika P.

Kõik ehitustööd lõpetati tähtaegselt ning kõrge kvaliteediga.

- Riina S.

Jäime RNL Ehituse tööga väga rahule!

- Kaur B.

Professionaalne ja töökas meeskond!

RNL EHITUS OÜ tegevusaruanne 2023

RNL Ehitus OÜ põhitegevusalaks oli lõppenud majandusaastal ja on ka planeeritud järgnevateks katusetööd ja muud ehitusega seotud tööd. Lõppenud majandusaastal saadi müügitulu 82 680 (2022; 107 685) eurot ning majandusaasta lõppes 6 858 (2022; 5 294) euro suuruse kasumiga. Lõppenud majandusaastal investeeriti põhivaradesse 3 191 (2022; 151 035) eurot. Arengu- ja uurimusväljaminekuid ettevõtte arengukava kohaselt lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita olulises osas teha ka järgmisel majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

Puitfassaadid - kuidas looduslik ilu muudab teie kodu eriliseks

Kodud on meie varjupaigad, kus soovime end turvaliselt tunda ja lõõgastuda. Üks viis selle saavutamiseks on hoolikalt kaaluda hoone välimust ja materjale, mida
ssb.ee
Kodud on meie varjupaigad, kus soovime end turvaliselt tunda ja lõõgastuda. Üks viis selle saavutamiseks on hoolikalt kaaluda hoone välimust ja materjale, mida me kasutame. Puitfassaadid on üks võimalus, kuidas muuta oma kodu eriliseks, tuua sinna soojust ja looduslikku ilu ning lisada väärtust igale detailile. Selles artiklis uurime, miks puitfassaadid on nii populaarsed ja miks kaaluda nende kasutamist oma koduprojektis. Puitfassaadid pakuvad võrratut võimalust tuua looduslik ilu teie kodule. Puu on ajatu ja klassikaline materjal, mis annab hoonele soojust ja isikupära. Puitfassaadide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.