Rohkema info nägemiseks:

KALARANNA KVARTAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 837; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KALARANNA KVARTAL OÜ kohta arvamuslugu!"

KALARANNA KVARTAL OÜ hetkeolukord

Juba 837 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Kalaranna Kvartal (edaspidi „Ettevõte“) asutati 17. juulil 2018. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on

Kalarannas asuva kinnisvara arendamine.

Kalaranna Kvartal on unikaalne mereäärne elamukvartal Tallinna vanalinna ja kesklinna piiril.

Kalaranna 8 aadressil ligi kuuehektarilisele alale ehitatakse kahes etapis kokku kaksteist nelja- ja viiekorruselist hoonet. Elamukvartali lahutamatuks osaks on läbimõeldud maastikuarhitektuur ning rannapromenaad, kus säilitatakse suuresti olemasolev looduslik keskkond. Esimese ehitusfaasi käigus on valminud kaheksa hoonet 239 korteri, äripindade ning maa-aluse parklaga. Samuti on rajatatud vaba aja veetmiseks mitmekülgseid võimalusi loov Kalaranna park ning kõiki maju ühendav väljak.

Esimese etapi korterid on kõik müüdud. Kalaranna Kvartalit tunnustati 2022. aastal Tallinna

Ettevõtlusauhindade nominentide hulgas „Arendusprojekt 2022“ kategoorias.

2023. aasta kevadel alustasime Kalaranna Kvartali viimase etapi ehituga, mis koosneb 146 korteri ja 4 äripinnaga neljast hoonest.

Kahe esimese maja ehitustööd plaanitakse lõpetada 2024. aasta lõpus ning kahe ülejäänud maja osas esimeses kvartalis 2025.

2023. aastal alustasime ka Kalaranna Kvartali viimase etapi eelmüügiga ning neljanda kvartali lõpuks oli sõlmitud võlaõiguslikud lepingud kokku 52 korterile 146-st, mis moodustab 35,6% kogumahust.

Lepingute sõlmimisel ei tehtud märkimisväärseid allahindlusi, mis on muljetavaldav arvestades, et

Kalaranna Kvartalis on keskmiselt Tallinna elamis-pindade turul pakutavast kõrgeim ruutmeetri hind.

2023. aasta müügitulu on langenud võrreldes 2022. aastaga kuna enamus esimeses etapis valminud kortereid müüdi ja anti üle 2022. aastal ning viimane korter etapist müüdi 2023. aastal. Viimase etapi esimeste majade valmimine on plaanitud 2024. aasta lõppu.

Ettevõtte tulude kajastamine toimub hetkel, kui on sõlmitud notariaalne asjaõigusleping ning korteri valdus on antud üle ostjale. Seetõttu võib ettevõtte äritegevust pidada tsükliliseks.

OÜ-l Kalaranna Kvartal on kaks juhatuse liiget, kellele aruandeperioodil ja 2022. aastal tasusid ei makstud. 2023. aastal koosseisulised töötajad OÜ-l Kalaranna Kvartal puuduvad, samuti puudub tegevjuhi ametikoht.

2024. aasta jaanuarist on ettevõttes üks põhikohaga töötaja.

Ettevõtte aruandeaasta olulisemad finantssuhtarvud: 31.12.2023 31.12.2022 omakapitali tootlus* -6,09% 135,0% varade tootlus** -4,20% 47,85% lühiajaliste kohustiste kattekordaja*** 3,71 5,21 maksevõime kordaja**** 1,01 0,54 *omakapitali tootlus (%) = aruandeaasta puhaskasum/ keskmine omakapital **varade tootlus (%) = aruandeaasta puhaskasum/ keskmine varade maht ***lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara perioodi lõpus/ lühiajalised kohustised perioodi lõpus

KALARANNA KVARTAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.