Rohkema info nägemiseks:

DHL LOGISTICS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3052; jälgijaid - 24. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DHL LOGISTICS ESTONIA kohta arvamuslugu!"

DHL LOGISTICS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 3052 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 88 korda.

Tegevusaruanne 2023

DHL Logistics Estonia OÜ põhitegevusalad on rahvusvaheliste kaubavedude ekspedeerimine ja logistika.

DHL Logistics Estonia OÜ kuulub globaalsesse kontserni DHL Group, mis on noteeritud

Frankfurti börsil ja kus töötab rohkem kui 600000 töötajat, 220 riigis ja territooriumil.

Ettevõte jaguneb kaheks äriüksuseks- DHL Freight ja DHL Global Forwarding. DHL Freight ekspedeerib maantee- ja raudteevedusid ning pakub lao- ja tolliteenust ning DHL Global

Forwarding tegeleb lennu- ja merevedude ekspedeerimisega.

DHL Logistics Estonia OÜ 2023. aasta käive oli 44,3 m eurot ning aasta ärikasum majandustegevusest oli 0.65 m eurot.

DHL Freight äriüksuse käive oli 32,2 m eurot ja DHL Global Forwarding äriüksuse käive 12,1 m eurot.

2023. aasta oli DHL Logistics Estonia OÜ-le muutlik aasta. Käive ja saadetiste maht vähenes.

2023 aasta käibelangus oli mõjutatud hindade üldisest langusest, nii mere – kui ka lennuveohinnad langesid Covidi eelnevale tasemele. Sellega seoses vähenes ka kasumimarginaal . Covidi ajal paljud kliendid tarnisid kaupu ladudesse, tekkis majanduslangus mis tõi kaasa mahtude vähenemise. Käibelangust mõjutas ka suurel määral kahe suurema korporatiivse võtmekliendi mahtude vähenemine.

Maanteevedude käibe langus oli seotud üldise majanduslanguse tulemusel klientide mahu vähenemisega ja just Eesti peamistel eksporditurgudel. Impordi puhul majanduslanguse tõttu üldise nõudluse vähenemisest .

Seoses Ukraina sõjaga lõppesid kõik varasemad raudteeveod Euroopast läbi Eesti ja Venemaa

Kesk-Aasia riikidesse eelkõige just Kasahstani ja osad kaubad liikusid autotranspordile läbi Türgi ja üle Kaspia mere, mis pikendas oluliselt transiidi aega ja tõstis ka kulusid

Kütusehinnad püsisid kõrged ja olid pidevas muutumises

Ukraina sõja mõjul olid jätkuvalt kõrged energiahinnad (elekter ja gaas ), mis tõstsid oluliselt püsikulude osakaalu, samuti tõusid tööjõukulud.

2022 aasta lõpus juurutati ja võeti kasutusse Freight üksuses korporatiivne veokorralduse programm EVO (TMS), mis on osa digitaalsest Evolution4You programmist ja lisaks võeti ka kasutusse korporatiivne äriüksuste ülene müügiprogramm Sales360. 2023 aasta kujunes uue

TMS-iga kohanemisele ja tehti ka mitmeid arendusi, mis seotud kohaliku ärikeskkonnaga. 2023 võeti kasutusse ja vahetati rekordiliselt suures koguses uusi IT lahendusi. Võeti kasutusele uus raamatupidamiseprogramm, mindi üle uuele klienditeenindus platvormile ning uuele laoprogrammile, lisaks veel mitmeid väiksemaid muudatusi.

Uurimis- ja arendustegevuse projekte 2023 aasta jooksul läbi ei viidud.

DHL Logistics Estonial on kehtivad ISO kvaliteedisertifikaadid ISO 9001:2015, ISO 14001:2015,

ISO 50001:2018, ISO 45001:2018 .

PEAMISED FINANTSSUHTARVUD (tuhandetes eurodes) 2023 2022

Müügitulu 44 314 69 041

Ärikasum 653 1 986

Puhaskasum 939 1 960

DHL LOGISTICS ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.