Rohkema info nägemiseks:

FIGER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Figer OÜ tegeleb mitmete ehitusteenuste pakkumisega, alustades plaatimisest ja maalritöödest kuni katuseehituseni ning prügimajade ja puukuuride ehituseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudab teie ideed ja vajadused ellu viia. Figer OÜ on just see partner, keda otsite. Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmetele ehitusteenustele, pakkudes kõrgetasemelist oskusteavet ja kogemusi, et tagada teie projektide sujuv ja kvaliteetne teostus.

Plaatimine on kunst, mis nõuab täpsust ja osavust ning meie meeskond on selle ala eksperdid. Olgu tegemist vannitoa, köögi, terrassi või mõne muu pinnaga, meie plaatijad loovad kauni ja vastupidava viimistluse, mis rõõmustab teid aastaid.

Värvidel on võime muuta ruumid elavamaks ja meie maalritööde meeskond oskab neid võimalusi maksimaalselt ära kasutada. Olgu teie sooviks sise- või välimaalritööd, meie professionaalsed maalarid teevad teie kodu või ärihoone ilusamaks ja vastupidavamaks.

Katuse ja fassaadi seisukord on teie hoone kaitsev kilp. Meie ekspertide poolt teostatud katuse- ja fassaaditööd tagavad, et teie vara on kaitstud ilmastikutingimuste ja vananemise eest. Lisaks saame aidata teid energiatõhusamate lahendustega, mis aitavad säästa teie kulutusi.

Korralik prügimaja on hädavajalik, et hoida oma elukeskkonda puhtana ja korrastatuna. Figer OÜ ehitab vastupidavad ja funktsionaalsed prügimajad, mis vastavad teie kohaliku omavalitsuse nõuetele ja teenivad teid pikka aega.

Kui otsite kaunilt kujundatud ja praktilist puukuuri, siis olete õiges kohas. Meie puukuuride ehitusmeeskond loob stiilseid ja vastupidavaid puukuure, mis pakuvad turvalist ja praktilist ladustamisruumi teie aiahoovis.

Figer OÜ on ehituspartner, kes väärtustab kvaliteeti, täpsust ja klientide rahulolu. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust erinevate ehitusteenuste osas ning meie eesmärk on alati ületada teie ootusi. Lisaks sellele, et pakume tipptasemel tööd, hoolitseme ka selle eest, et teie projekt valmiks eelarves ja tähtaegadest kinni pidades.

Olgu teie sooviks renoveerimine, uue hoone ehitus või mõni muu ehitusteenus, Figer OÜ on teie usaldusväärne partner igal sammul. Kvaliteet, täpsus ja kliendirahulolu on meie prioriteedid ning meie meeskond on valmis teie unistusi ellu viima

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

FIGER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Minu kodu fassaadi renoveerimine oli suurepärane kogemus - nad tegid seda kiiresti ja kvaliteetselt ning minu kodu näeb nüüd välja parem kui kunagi varem. Soovitan kindlasti!

- Mark T.

Figer OÜ plaatimistööde meeskond tegi suurepärast tööd. Nad valisid täpselt õiged plaadid minu vannitoa renoveerimiseks ning nende tähelepanu detailidele ja kvaliteetsele tööle oli silmatorkav!

- Marta P.

Figer OÜ tegi mulle täpselt sellise puukuuri, millest olin unistanud. Kogu protsess oli sujuv ja professionaalne. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas parandada hoone välimust ja funktsionaalsust?

Kodu või ärihoone fassaad on justkui selle visiitkaart - see annab esmamulje hoone kohta ning mõjutab nii selle väärtust kui ka üldist funktsionaalsust. Fassaaditööde tähtsus ei seisne mitte ainult visuaalses ilus, vaid ka hoone kaitse tagamises ilmastikutingimuste eest. Selles artiklis uurime, miks on fassaaditööd olulised ning kuidas need võivad tõsta hoone väärtust, suurendada energiatõhusust ja pikendada hoone eluiga. Kui keegi külastab teie kodu või ärihoonet esimest korda, on hoone fassaad esimene asi, mida nad näevad. Korras ja atraktiivne fassaad lisab hoone väärtust ning annab hea

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada puude optimaalne kuivamine?

Teie aed on koht, kus saate lõõgastuda ja looduse ilu nautida, kuid selleks, et see oleks ka funktsionaalne ja hästi korraldatud, on vaja mõelda ladustamisele j
ssb.ee
Teie aed on koht, kus saate lõõgastuda ja looduse ilu nautida, kuid selleks, et see oleks ka funktsionaalne ja hästi korraldatud, on vaja mõelda ladustamisele ja organiseerimisele. Üks parimaid viise, kuidas muuta oma aiakeskkond praktilisemaks ja kaunimaks, on puukuuride ehitus. Selles artiklis avame puukuuride võlu ja praktilisuse ning selgitame, kuidas need võivad teie aia muuta unistuste paigaks. Puukuurid on palju enamat kui lihtsalt hoiuruum. Need võivad olla aianurga südameks, kus saate oma aiatööriistad ja -tarbed hõlpsasti kättesaadavaks muuta ning samal ajal luua võluva keskkonna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.