Rohkema info nägemiseks:

IBMB GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 134; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IBMB GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

IBMB GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

IBMB GROUP OÜ jätkas 2022. aastal põhiliste tegevussuundade edasiarendamisega. Ettevõte tegeles kinnisvarainvesteeringute ja kinnisvara haldamisega ning korterite pikaajalise üürimisega eraisikutele. Jätkuvalt osutas ettevõte klientidele teenuseid suhtekorralduse ja teabevahetuse alal.

Seisuga 31.12.2022 a. oli IBMB GROUP OÜ netokäive 87 696 eurot.

IBMB GROUP OÜ üürib eraisikutele välja ning haldab omanikele kuuluvaid kortereid. Korterite üürnikega on sõlmitud pikaajalised üürilepingud.

Üürnike poolt maksehäireid ei esine, üüri ja korteritega kaasnevate kulude eest tasutakse õigeaegselt.

IBMB Group OÜ juhatuse liige Ivo Bachmann on kogenud kinnisvarainvestor. 2022. aastal tegi ettevõte kaks uut investeeringut kinnisvarasse, soetades kahetoalise korteri Tallinna kesklinnas ning kahetoalise korteri Põhja-Tallinnas. Kinnisvara soetamiseks kasutas ettevõte jaotamata kasumit ning omanikulaenu. Mõlemad korterid on soetatud pikaajalisele üürile andmise eesmärgil. Sõlmitud on pikaajalised lepingud üürnikuga, maksehäired ei esine.

2022. aastal investeeris IBMB Group OÜ olemasolevate korterite kvaliteedi parandamisse eesmärgiga saada suuremat üüritulu ja parandada kinnisvaraportfelli üüritootlust.

IBMB Group OÜ juhatuse liige Marina Bachmann on pikaajalise kogemusega kommunikatsioonijuht, kes pakub äriklientidele nõustamist suhtekorralduse ning sise- ja väliskommunikatsiooni alal. Ettevõte osutab kommunikatsiooniteenuseid Eestis ja välisturgudel, pakkudes klientidele terviklikku teenust kommunikatsiooniprojektide planeerimises ja läbiviimises, kommunikatsioonistrateegiate loomises, meediasuhtluse korraldamises Eesti ja rahvusvahelises meedias, proaktiivses ja reaktiivses meediatöös, kriisikommunikatsiooni juhtimises ning kommunikatsioonitöö tulemuslikkuse mõõtmises.

Ettevõttel on välja kujunenud kindel kliendibaas, klientidega on sõlmitud pikaajalised kommunikatsiooni- ja suhtekorraldusteenuste osutamise lepingud. 2022. aastal jätkas IBMB Group OÜ suhtekorralduse teenuste osutamist olemasolevatele klientidele ning laiendas kliendibaasi.

IBMB Group OÜ juhatuse liikmetele aruandeaastal tasusid ei ole makstud. 2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

IBMB GROUP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.