Rohkema info nägemiseks:

REMATO SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikku digitaalset platvormi ehitusprojektide järelevalveks, varade haldamiseks ja meeskonna koordineerimiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga eduka ehitusprojekti südames on võime ressursse tõhusalt hallata. Siin astub mängu REMATO SOLUTIONS OÜ, pakkudes digitaalset platvormi, mis on loodud ehitusprojektide järelevalve, vara jälgimise ja meeskonna koordineerimise lihtsustamiseks. Meie missiooniks on pakkuda teile kõikehõlmavat tööriistade komplekti, mis tagab teie projektide tõhusa, õigeaegse ja eelarve piires lõpuleviimise.

Intuitiivne varahaldus ehitajatele

Saavutage kontroll oma tööriistade ja varade üle meie lihtsasti kasutatava skaneerimissüsteemiga. Ühe lihtsa skannimisega pääsete koheselt ligi kogu teabele oma seadmete kohta. Asukoht registreeritakse teie telefoni GPS-i abil, salvestades iga detaili vara ajaloos. Olgu selleks QR-kood või vöötkood, meie süsteem on ühilduv ning pakume spetsiaalseid vastupidavaid kleebiseid ja silte keerulistes keskkondades kasutamiseks, sealhulgas laminaadist kleebiseid ja roostevabast terasest valikuid.

Põhjalik ülevaade ühe pilguga

Hoidke silma peal kõigil oma varadel, teades täpselt, kus need asuvad ja mis seisukorras on. Tagage oma seadmete õigeaegne hooldus meie varapassi funktsiooniga, mis pakub täielikku ülevaadet, kiireid toiminguid ning fotode, ülesannete ja dokumentide haldust. Meie inventuuri- ja hooldustööriistade abil saate teostada kaug-inventuure, planeerida hooldustöid ja kinnitada üleandmisi hõlpsalt.

Liituge globaalse kogukonnaga

Liituge sadade rahulolevate klientidega üle maailma, kes on oma ehitushaldust REMATO abil täiustanud. Meie platvorm on kättesaadav veebis või rakenduse kaudu igal telefonil, tahvelarvutil või arvutil, toetades üle 20 keele. Lisaks, offline toe abil, saate aega jälgida ilma internetiühenduseta ja piiramatu salvestusruumiga ei kaota te kunagi kriitilisi dokumente, mis võivad vaidlustes vajalikuks osutuda.

Alustage oma tasuta prooviperioodi

Kogege REMATO ehitustarkvara võimsust 14-päevase tasuta prooviperioodiga, krediitkaarti pole vaja. Broneerige demo, et näha, kuidas REMATO aitab teil saavutada rohkem vähemaga. Meie loosungiga, 'Ehitades efektiivsust, projekt projektile!', oleme pühendunud teie ehitusprotsesside täiustamisele meie uuenduslike lahendustega.

Lisateabe saamiseks või oma teekonna alustamiseks sujuvama ehitushalduse suunas külastage meie veebisaiti või võtke meiega ühendust aadressil info@remato.ee.

REMATO SOLUTIONS OÜ kontaktid

REMATO SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

2022 Tegevusaruanne 2022 majandusaastal keskendusime aktiivselt tootearendusele ja olemasoleva tarkvara turu suurendamisele. Need strateegilised valikud on aidanud meil saavutada märkimisväärset edu ja tugevdada meie positsiooni turul. Müügitulu kasvas 2022 aastal 195 tuhande euro võrra võrreldes eelneva perioodiga. See tulemus on suuresti seotud meie jõupingutustega tootearenduses ja turundustegevustes. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda klientidele parimaid lahendusi ning jätkata kasvu ka tulevikus. 2023 aastaks prognoosime müügitulu suurenemist ja eeldatav kasv on 200 tuhat eurot. Et

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend tõhusaks meeskonnajuhtimiseks ehituses

Tõhus meeskonnajuhtimine on iga eduka ehitusprojekti selgroog. See tagab, et ülesanded täidetakse õigeaegselt, ressursse kasutatakse efektiivselt ja tööjõud püs
ssb.ee
Tõhus meeskonnajuhtimine on iga eduka ehitusprojekti selgroog. See tagab, et ülesanded täidetakse õigeaegselt, ressursse kasutatakse efektiivselt ja tööjõud püsib motiveeritud ning keskendunud projekti eesmärkidele. Ehitusjuhid seisavad sageli silmitsi väljakutsetega, nagu mitme meeskonna koordineerimine, ettenägematute viivitustega toimetulek ja keerukate ülesannete haldamine pingeliste tähtaegade all. Need takistused võivad viia kulude ületamiseni, kvaliteediprobleemideni ja töötajate rahulolu vähenemiseni. Tõhusa meeskonnajuhtimise põhiprintsiibid Tõhus suhtlus on kriitilise tähtsusega,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.