Rohkema info nägemiseks:

OAKMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me spetsialiseerume kleepsreklaamide valmistamisele, paigaldamisele ja hooldamisele, pakkudes samuti tipptasemel sisefilmiteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OAKMAN OÜs usume, et teie brändi nähtavus on ülioluline. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda kleepsreklaamide valmistamisele, paigaldamisele ja hooldamisele, pakkudes samal ajal tipptasemel sisefilmiteenuseid. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie loovpartner brändingus ja disainis.

Meie asjatundlikkus seisneb teie ideede visuaalseks reaalsuseks muutmises. Olgu teie ettevõtte sümbol või tootedisain veel kontseptuaalses faasis, pakume graafilise disaini teenuseid, et tuua teie visioon ellu. Koostöö meie klientide ja disainerite vahel on loovprotsess, mis viib kõikeni alates mõttest saamas logoraamatuks kuni vabakäejoonistusest saamas pakenditootmise disainifailiks ja tekstifailide kogumist saamas professionaalseks reklaammaterjaliks, et esitleda teie ettevõtte tootevalikut.

OAKMAN OÜga on võimalused teie ettevõtte loo ja sümbolismi edastamiseks lõputud. Mõned pinnad ja meetodid, mida kasutame teie ettevõtte sõnumi edastamiseks, hõlmavad järgmist:

  • Fassaadid ja aknad
  • Sõidukid ja autopargid
  • Kleepsud ja sildid

Korteriühistute jaoks mõistame selge ja nähtava nummerdamise kriitilist tähtsust hädaabiteenustele. Seetõttu pakume terviklahendusi planeerimisest paigalduseni, tagades, et iga uks ja koridor oleksid korrektselt märgistatud, vastavuses ohutusnõuetega.

Meie slogan, Püsige meiega mõjusa brändingu nimel!, võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult vastata, vaid ületada teie brändingu ootusi. Oleme pühendunud mõjusate kleepsreklaamide loomisele, mis jäävad teie klientide meelde, nii nagu meie tooted jäävad pindadele, mida nad kaunistavad.

Liituge paljude lugupeetud Eesti ettevõtetega, kes on meid usaldanud kui oma kindlat partnerit aastaid. Tehkem teie bränd silmapaistvaks. Tehkem see meeldejäävaks. Tehkem see OAKMAN OÜ.

Kontakt

OAKMAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Erakordne kvaliteet ja teenindus! Meie bränd pole kunagi parem välja näinud.

- Jüri T.

Täielikult rahul. Professionaalne ja tähtaegadest kinni pidav.

- Liina V.

Loovad lahendused ja suurepärane koostöö. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saab kleebisreklaamide kasutamine olla kasulik?

Kleebisreklaam on dünaamiline ja loov turundusstrateegia, mis võimaldab brändidel oma sõnumit levitada ainulaadsel ja isiklikul viisil. Erinevalt traditsioonilistest reklaamivormidest võib kleebiseid paigutada peaaegu kõikjale, pakkudes ettevõtetele mitmekülgset platvormi nähtavuse suurendamiseks. Kleebisreklaamid on reklaammaterjalid kleebiste kujul, mida ettevõtted saavad kasutada oma toodete või teenuste reklaamimiseks. Neid kasutatakse sageli kingitustena või paigutatakse strateegilistesse kohtadesse, et püüda potentsiaalsete klientide pilku. Kleebisreklaamid pakuvad mitmeid eeliseid,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab sõidukite brändimine Teie äri kasvatada?

Sõidukite brändimine muudab tavalised sõidukid liikuvateks reklaamtahvliteks, mis esitlevad ettevõtte brändi, tooteid või teenuseid. See reklaamivorm mitte ainu
ssb.ee
Sõidukite brändimine muudab tavalised sõidukid liikuvateks reklaamtahvliteks, mis esitlevad ettevõtte brändi, tooteid või teenuseid. See reklaamivorm mitte ainult ei suurenda brändi nähtavust, vaid on ka kulutõhus turundusstrateegia, millel on potentsiaal kõrge investeeringutasuvuse jaoks. Erineva suurusega ettevõtted võivad saada sõidukite brändimisest kasu, alates kohaliku tuntuse suurendamisest kuni professionaalse kuvandi loomiseni. See on uuenduslik viis laiema publikuni jõudmiseks ilma traditsioonilise reklaami korduvate kuludeta. Sõidukite brändimise protsess Kujundusfaas on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.