Rohkema info nägemiseks:

JAH EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmekülgne ehitusettevõte, kes pakub kvaliteetseid üldehituse, renoveerimise ja viimistluse teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusvaldkond on täis võimalusi ja väljakutseid, mis nõuavad kogemusi, teadmisi ning kvaliteetset käsitööd. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudaks teie ehitusprojekti ellu viia, siis on Jah Ehitus OÜ just see ettevõte, keda vajate.

Jah Ehitus OÜ uhkustab end oma mitmekülgse tegevusvaldkonnaga üldehituse valdkonnas. Kui mõtlete ehituse peale, siis mõtleme meie kõigele, mis selles valdkonnas oluline. Olgu tegemist elamuprojekti, ärihoone või avaliku ruumi arendusega, meil on olemas teadmised, oskused ja meeskond, et võtta vastu igasuguseid väljakutseid.

Meie laias teenuste valikus leiate kõik, mida vajate oma ehitusprojekti edukaks teostamiseks. Alustades planeerimisest ja projekteerimisest ning lõpetades ehituse ja viimistlusega, hoolitseme iga sammu eest põhjalikult. Meie kogenud meeskond tegeleb hoonete renoveerimise, laiendamise ja uusehitiste ehitamisega, kasutades selleks parimaid materjale ja töövõtteid.

Meie aastatepikkune kogemus ehitusvaldkonnas tagab, et teie projekt on usaldusväärsete ja professionaalsete kätes. Pöörame suurt tähelepanu kvaliteedile igas ehitusetapis, tagades vastupidavad ja ohutud tulemused.

Hoolitseme kogu ehitusprotsessi eest alates ideest kuni valmis hoone üleandmiseni. Mõistame, et igal projektil on omad eripärad. Seetõttu kohandame meie teenused vastavalt teie vajadustele ja eesmärkidele.

Kui soovite töötada koos pühendunud ja kogenud meeskonnaga, kes suudab teie ehitusvisiooni ellu viia, siis ärge kartke võtta ühendust Jah Ehitus OÜ-ga. Oleme siin selleks, et kuulata teie ideid, arutada võimalusi ning leida just teie projektile sobivaim lahendus. Koos loome ehitusmaailmas midagi suurepärast!

Võtke meiega ühendust juba täna ning avastame koos parima tee teie eesmärkideni!

KONTAKT

JAH EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marten K.

Kannatlik ja asjalik meeskond. Tulemus ületas ootused!

- Peeter R.

Renoveerisid meie äripinna kiirelt ja suurepäraselt!

- Liina M.

Professionaalne ja täpne töö. Olen tulemusega väga rahul!

JAH EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Jah Ehitus OÜ on Eesti ehitusettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Selle ettevõtte eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõige kõrgematele standarditele ja kliendi ootustele. Jah Ehitus OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ehitussektoris. Jah Ehitus OÜ on teatanud, et jätkab oma põhitegevust ka järgmisel 2023 majandusaastal. See tähendab, et ettevõte jätkab elamute ja mitteeluhoonete ehitamist, pakkudes samas kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. Jah

Dropdown

kõik artiklid

Renoveerimis- ja viimistlusmaailm JAH EHITUS OÜ-ga

Vanad hooned peidavad endas sageli palju ajalugu ja potentsiaali. Just nende hoonete uueks ellu ärkamine on midagi erilist, midagi, mis inspireerib meid JAH EHI
ssb.ee
Vanad hooned peidavad endas sageli palju ajalugu ja potentsiaali. Just nende hoonete uueks ellu ärkamine on midagi erilist, midagi, mis inspireerib meid JAH EHITUS OÜ-s igapäevaselt. Selles artiklis sukeldume sügavamale ehitusmaailma värvikasse paletti ning avame ukse renoveerimise ja viimistluse maailma, näidates, kuidas vana võib saada uueks ning kulunud hooned säravateks pärliteks muutuda. Renoveerimine on palju enamat kui lihtsalt vana hoone parandamine. See on võimalus kujundada uuesti midagi, mis on juba olemas. Meie kogenud meeskond astub vanade hoonete uuele teekonnale, uurides hoone

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.