Rohkema info nägemiseks:

RONBROS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ehitusteenuseid üle Eesti, oleme spetsialiseerunud savikrohvi ja lubikrohvi kasutamisele, loodusehitusele ning võtmed kätte ehitusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

RONBROS OÜ on kogenud ja usaldusväärne ehitusettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi ehitusteenuseid üle Eesti. Oleme pühendunud sellele, et muuta Teie unistused kodust reaalsuseks ning pakkuda teie projektidele laia valikut ehitustöid ja lahendusi.

Üks meie eristavaid oskusi on savi- ja lubjakrohvi kasutus, mis lisab teie kodule võluva looduslähedase ilme ning pakub loomulikku ja keskkonnasõbralikku alternatiivi traditsioonilistele viimistlusmaterjalidele. Lisaks sellele pakume loodusehitust, katuste ehitust, siseviimistlustöid, põrandatöid ja fassaaditöid. Meie võtmed kätte ehituse teenus tagab sujuva ja muretu kogemuse, kus meie kogenud meeskond võtab enda kanda kogu projekti juhtimise ja teostamise, alates ideest kuni valmis lahenduseni.

Meie eesmärk on tagada, et iga projekt saaks täpselt selliseks, nagu te olete unistanud. Meie kogenud meeskond, kes omab rikkalikku kogemust erinevate ehitustööde valdkonnas, on valmis teie soovid ja vajadused ellu viima. Oma tegevuses järgime alati kõrgeid standardeid, kasutame parimaid materjale ja tehnoloogiaid ning tagame kvaliteetse lõpptulemuse.

Ootame teid võtma meiega ühendust ja jagama oma ehitusprojekti ideid. Meie professionaalne ja sõbralik meeskond on alati valmis Teile nõu andma ning koos Teiega lahendusi leidma. Oleme uhked oma töö üle ning soovime olla Teie usaldusväärne partner kõigis ehitusalastes küsimustes. Laske meil aidata Teil luua unistuste kodu!

Võtke ühendust ja leiame sulle sobiva ehituslahenduse koos!

sanderanijalg@gmail.com
+372 5689 6133

RONBROS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Väga meeldiv töö savikrohviga. Kodu näeb välja väga hubane.

- Jaan T.

Katuste ehitus oli kiire ja kvaliteetne. Täname!

- Martin M.

Fassaaditööd andsid meie majale uue ilme. Soovitan!

RONBROS OÜ tegevusaruanne 2022

Ronbros OÜ on ettevõte, mis asutati 2018. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud elamute ja mitteeluhoonete ehitamisele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. Nende põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus, mis hõlmab nii uute hoonete ehitamist kui ka olemasolevate hoonete renoveerimist ja laiendamist. Ronbros OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja detailidele. Nad on pühendunud parimate ehitusmaterjalide ja -tehnoloogiate kasutamisele, et tagada nende klientidele parimad tulemused. Nende eesmärk on mitte ainult ehitada hooneid, vaid

Dropdown

kõik artiklid

Erinevad põrandad

Põrand on kodu üks olulisemaid osi, mis moodustab selle aluse ja mängib olulist rolli ruumi üldises kujunduses ja funktsionaalsuses. Põrandatööd on oluline osa
ssb.ee
Põrand on kodu üks olulisemaid osi, mis moodustab selle aluse ja mängib olulist rolli ruumi üldises kujunduses ja funktsionaalsuses. Põrandatööd on oluline osa ehitusprotsessist, mis mõjutab nii kodu välimust kui ka selle mugavustaset. Selles artiklis vaatleme põrandatööde olulisust, erinevaid põrandamaterjale ning nende paigaldamise ja hooldamise aspekte. Põrandad kannavad igapäevaselt suurt koormust, sest neil kõnnitakse, seistakse ja neile asetatakse raskusi. Seetõttu peavad põrandad olema vastupidavad ja vastama kodu elanike vajadustele. Õigesti teostatud põrandatööd tagavad põranda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.