Rohkema info nägemiseks:

PARDA INVESTEERINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PARDA INVESTEERINGUD OÜ kohta arvamuslugu!"

PARDA INVESTEERINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Parda Investeeringud põhitegevusalaks on valdusfirmade tegevus, sama põhitegevusega planeeritakse jätkata ka järgmisel majandusaastal.

Osaühingus ei olnud aruandeaastal töötajaid, samuti pole juhatuse liikmele tema tegevuse eest tasu makstud.

Seisuga 31. detsember 2022 ületasid ettevõtte lühiajalised kohustused käibevara 66 tuhande euro võrra. Ettevõtte puhas käibekapital on negatiivne, kuid juhtkonna hinnangul ei tekita negatiivne käibekapital ettevõttele likviidsusprobleeme, kuna vastavalt rahavoogude prognoosile suudab ettevõte katta kõik lühiajalised kohustused ning seotud osapooled on valmis laenu tagastustähtaegasid vajadusel pikendama.

OÜ Parda Investeeringud majandustegevus ei ole hooajaline ega põhjusta olulisi keskkonna või sotsiaalseid mõjusid.

Ettevõtte majandustegevus toimub eurodes ning ei hõlma kauplemise eesmärgil tehtavaid investeeringuid väärtpaberitesse ja tuletisinstrumentidesse, mistõttu valuutakursside ja börsikursside kõikumine majandustulemustele mõju ei avalda.

Seisuga 31. detsember 2022 on OÜ-l Parda Investeeringud netovara vähem kui Äriseadustikus sätestatud minimaalne suurus. Netovara on planeeritud viia vastavusse Äriseadustiku nõuetega tulevaste perioodide kasumi arvelt

Juhtkonna hinnangul on tegemist jätkuvalt tegutseva ettevõttega.

Põhilised majandusnäitajad on järgmised:

Finantssuhtarv Valem 2022 2021

Koguvõlgnevus /

Võlakordaja 2,1 1,05

Varad

Käibevara /

Lühiajaliste kohustiste lühiajalised 0,02 0,008 kattekordaja kohustised

PARDA INVESTEERINGUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.