Rohkema info nägemiseks:

ELLISOO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 173; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELLISOO OÜ kohta arvamuslugu!"

ELLISOO OÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing on loodud omanike poolt päritud metsa majandamiseks.

Aastal 2021 tekitas põhikäibe metsa müük. Aruandeaastal oli selles osas paus, tegeleti mitmesuguste masinate ja seadmete remondiga, millest edaspidi ilmselt saab olema põhitegevus. Kõrvaltegevusena renditakse selleks soetatud haagist Mini-caravan.

Eelmisel aruandeaastal võimaldasid tekkinud rahalised vahendid tegeleda ka nii lühi- kui pikaajalisi finantsinvesteeringuid. Soetati nii aktsiaid kui võlakirju. Väärtpaberite ümberhindamine õiglasele väärtusele tekitas märgatava finantstulu. Samas aruandeaastal nende väärtuse langus viis puhastulu miinusesse.

Osaühingul puuub nõukogu. Juhatuses on kaks liiget, juhatuse liikme tasu aruandeaastal ei makstud.

Palgatöötajaid ei olnud,

ELLISOO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.