Rohkema info nägemiseks:

BUSINESS COACHING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud ja professionaalne ettevõte, mis keskendub individuaalsele coachingule ja koolitustele, aidates klientidel avastada oma tõeline potentsiaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas tunned, et oled oma praeguses töökohas kinni jäänud, pidevalt stressis ja täitmata? Ära tunne end üksi! Paljud ambitsioonikad naised unistavad finantsvabadusest ja tähendusrikkast karjäärist, kuid tihti puudub enesekindlus ja selgus tee leidmiseks. Aga ära muretse, sul on võimalus muuta oma unistused reaalsuseks juba täna!

Kohtu meie asutaja, kogenud coachi ja ettevõtja Liina Vettik-uga, kes jagab sinuga oma isiklikku lugu ja kogemusi. Ta mõistab, kui lihtne on kaotada end välise edu tagaajamises, unustades enda sisemised vajadused ja soovid. Meie südamemissiooniks on aidata naistel avastada oma tõeline potentsiaal, ületada piiravad uskumused ja leida rõõm ja tähendus nii karjääris kui ka elus.

Kui oled valmis leidma täielikku rahulolu pakkuvat karjääri, mis kõnetab sinu väärtusi ja kirgi, siis see 6-moodulist programm on just sulle. Nii saad tuvastada oma ainulaadsed tugevused, seada karjäärieesmärgid ning luua kindel plaan nende saavutamiseks.

 Kas sina võitled eneseusaldusega? Ära lase petturisündroomil takistada oma potentsiaali avastamist. Meie enesekindluse koolitus aitab sul kasvatada sisemist eneseväärtust ja enesekindlust. Õpi ennast kindlalt väljendama ja suhtlema nii isiklikult kui ka professionaalselt. Unusta pettumused ja mured raha pärast! Meie rahauskumuste koolitus aitab sul vabastada piiravad uskumused raha suhtes ning luua positiivse suhte rahaga, isegi rikkuse ja küllusega.

Ära oota, et finantsvabadus koputaks sinu uksele, alusta elamist täna! Registreeru tasuta veebiseminarile ja alusta oma teekonda unistuste elu suunas. Tee koos meiega esimene samm õnnelikuma ja tähendusrikkama elu suunas!

Oled valmis avastama uue ja täielikuma elu? Võta meiega ühendust juba täna ja lase meil aidata sul avada uks sinu tulevikule!

KONTAKT

BUSINESS COACHING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erkki E.

Liina coaching aitas mul visualiseerida oma elu. Mitte, et ma seda enne teinud poleks, kuid reflektsioonis, mida Liina andis, jõudis minuni lõpuks MÕISTMINE, samas kui enne oli lihtsalt teadmine.

- Anni V.

Liina on inspireeriv, hooliv ja asjatundlik coach, kellega on kerge ja mõnus koostööd teha!”

- Karolin R.

“Täiusliku karjääri” programm paneb Sind iseendasse ja oma soovidesse-unistustesse süüvima nii nagu mitte kunagi varem. Sain programmi läbimisest kinnitust oma taipamistele ja julgust oma soovide ja unistuste täitmiseks tegudele asuda.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas enda eneseväärtus taasaavastada?

Kas oled kunagi leidnud end olukorrast, kus sul on hea idee, aga sa ei julge seda välja öelda? Või oled end leidnud olukorrast, kus sul on vajalikud oskused ja kogemused, aga sa ei suuda enda eest seista? BUSINESS COACHING OÜ enesekindluse koolitus on loodud just selleks, et aidata sul avastada ja kasvatada oma sisemist eneseväärtust ning õpetada, kuidas seda enesekindlalt väljendada igas olukorras. Enesekindlus algab eneseväärtusest. Meie koolitusprogramm keskendub sellele, et aidata sul mõista, kui väärtuslik sa oled, mitte ainult oma tööalaste oskuste, vaid ka inimesena. Meie

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas raha pärast muretsemine minevikku jätta?

Kas oled kunagi mõelnud, miks raha tundub olevat nii keeruline teema? Miks meie finantsolukord mõjutab mitte ainult meie materiaalset heaolu, vaid ka meie emots
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, miks raha tundub olevat nii keeruline teema? Miks meie finantsolukord mõjutab mitte ainult meie materiaalset heaolu, vaid ka meie emotsionaalset seisundit? BUSINESS COACHING OÜ rahauskumuste koolitus on loodud selleks, et aidata sul murda need nähtamatud ahelad, mis sind rahalises vabaduses takistavad, ning õpetada sul luua positiivne suhe raha ja küllusega. Rahauskumuste koolitus BUSINESS COACHING OÜ juhendamisel ei ole pelgalt finantsõpetus, vaid sügavam sukeldumine sinu alateadvusesse ja uskumustesse raha kohta. Me õpetame sulle nägema rikkust mitte kui piirangut,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.