Rohkema info nägemiseks:

XCHG DIGITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 500; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta XCHG DIGITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

XCHG DIGITAL OÜ hetkeolukord

Juba 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2017. aastal asutatud XCHG Digital OÜ on loodud rahvusvahelise ekspertide tiimi poolt, kes on elanud või töötanud mitmetes erinevates riikides, valdavad mitut keelt ning kellel on edukaid töökogemusi tippettevõtetes üle maailma.

Meie strateegia keskendub ainulaadsele toetusele, töövahendite ja hõlpsasti ligipääsetavate teenuste pakkumisele nii krüptovaluuta huvilistele kui ka digialgajatele üle kogu maailma: kiirest KYC-st kasutajasõbraliku liideseni, mitmes erinevas keeles.

2023. aastal jätkas ettevõte oma äritegevust. Vastavalt muudatustele seadusandluses on ettevõte esitanud dokumendid tegevusloa uuendamiseks. Protsess võttis oodatust kauem aega, kui aasta teisel poolel oli litsents uuendatud.

2023. avati kaks XCHG Digital OÜ filiaali Itaalias ja Slovakkias.

Järgmise aasta plaan on järgmine: - jätkata olemasolevate poliitikate, protseduuride ja kõigi äriprotsesside optimeerimist alates KYC-st kuni KYT-ni - viia läbi välisaudit - uuendada ja täiustada olemasolevaid äriprotsesse - värvata juurde töötajaid - laiendada kliendibaasi ja parandada kliendituge

Peamised suhtarvud majandusaastal: 2023 2022

Ärikasumimarginaal: Ärikasum/müügitulu -8,38% -22,46%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: käibevara/lühiajalised kohustused 1,24 0,91

ROA Varade puhasrentaablus: puhaskasum/varad 0,51% 2,01%

ROE Omakapitali tootlus aastas: puhaskasum/omakapital 2,59% 8,04%

XCHG DIGITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.