Rohkema info nägemiseks:

COMFY EVENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1156; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 6+ "Kirjuta COMFY EVENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Comfy Events OÜ-s usume, et iga pidustus peaks olema sama ainulaadne ja meeldejääv kui tähed öises taevas. Seetõttu oleme spetsialiseerunud iseloomulike purjetelkide pakkumisele, mis muudavad iga ürituse maagiliseks elamuseks. Olgu selleks siis unistuste pulm, märgilise tähtsusega sünnipäev või muljetavaldav firmapidu, meie telgid on loodud looma avarat elegantsi ja looduslikku ilu.

Meie purjetelk on disaini ja funktsionaalsuse ime. Erinedes kõigist teistest Eestis ja naaberriikides saadaolevatest telkidest, paistab see silma oma ainulaadse struktuuri ja esteetilise veetlusega. Meie telkide valimise eelised hõlmavad järgmist:

  • Rohkem ruumi: Lahendame piiratud ruumi probleemi turismitaludes, puhkemajades või mõisates, tagades, et kõigil teie külalistel on mugavalt ruumi pidutsemiseks.
  • Värsket õhku: Avaruse, loomuliku valguse ja värske õhu tõttu pakuvad meie telgid meeldivat ja hubast keskkonda, isegi vihmase ilmaga.
  • Mitmekülgsed paigutused: Meie telgid sobivad suurepäraselt konverentside, pulmatseremooniate, kokteilipidude ja ametlike õhtusöökide korraldamiseks.
  • Kõrguse eelis: Kuni 6 meetri kõrgune lagi loob avara ja avatud atmosfääri.
  • Suuruse valikud: Telkide suurus varieerub minimaalselt 10x10 meetrit pindalaga 67m2 kuni maksimaalselt 34x10 meetrit, kattes kuni 300m2.
  • Valgusküllane: Purjeriie laseb päeval läbi päikesevalguse ja loob õhtul valguskaunistustega romantilise õhkkonna.

Kui valite oma ürituse jaoks Comfy Events OÜ, siis te ei rendi lihtsalt telki; te loote tausta elu kõige kallimaks hetkedeks. Meie pühendumus tipptasemele tagab, et teie üritusest räägitakse veel aastaid.

Valmis tähista all tähtede all? Võtke meiega ühendust ja leidkem teie ürituse jaoks täiuslik lahendus:

Email: info@comfyevents.ee
Helista: +372 526 4312
Jälgi: @purjetelk

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on valinud oma erilisteks puhkudeks Comfy Events OÜ. Teeme teie üritusest mitte lihtsalt päeva, vaid loo, mida räägitakse ja räägitakse uuesti.

COMFY EVENTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta A.

Ainulaadne ja elegantne lahendus meie pulma jaoks!

- Karl P.

“Tagasi mõeldes pulmapeo peale ei kujutaks ma ette teistsugust lahendust kui tookord tehtud sai. Kõik, kes vähegi üritusega kokku puutusid eeldasid tavalist “laadatelki”, mistõttu oli antud lahendus midagi enneolematut ja vaimustus püsib veel pikalt pärast pidu. Ühes hästi sobitatud peoinventari ja valgustusega tekkis peopaigast eriline kooslus mis ei jätnud külmaks mitte ühtegi peolist.”

- Priit T.

Suur tänu unustamatu õhtu eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Loo õhtuni unustamatu atmosfäär- Comfy Events OÜ

Kas soovid, et su sündmus jääks meelde nii päeval kui ka õhtul, rõõmustades külalisi loomuliku soojuste ja valgusega ning kauni valguse mänguga? Comfy Events OÜ pakub sulle võimalust lisada oma sündmusele rikkalikult elegantsi ja stiili, mis jääb meelde nii päevaseks kui ka õhtuseks ajaks. Purjeriidest kangas lisab ainulaadset ilu Meie purjeriidest kangas loob loodusliku valguse ja soojuste täiusliku kombinatsiooni, mis rõõmustab su sündmust päeva jooksul ning särab kaunilt ka õhtul. Lisaks saad täiendada atmosfääri meie pakutavate kvaliteetsete ja stiilsete valguskettidega, mis loovad

Dropdown

kõik artiklid

Comfy Events OÜ telgid vabaõhuüritustele

Meie telgi aluspinnad pakuvad mitmekülgseid võimalusi vastavalt sinu soovidele ja keskkonnale. Looduslik liiv ja muru loovad maalähedase ja romantilise atmosfää
ssb.ee
Meie telgi aluspinnad pakuvad mitmekülgseid võimalusi vastavalt sinu soovidele ja keskkonnale. Looduslik liiv ja muru loovad maalähedase ja romantilise atmosfääri, samas kui vineer- või plastikmoodulpõrandad tagavad stabiilsuse ja mugavuse igal pinnasel. Kui soovid säilitada looduslikku ilmet, kuid vältida muret pori või halva muru pärast, siis meie valikus on ka kvaliteetne kunstmuru kate, mis annab peoõhtule loodusliku tunde ilma kompromissideta. Mugavus igas ilmas Ära lase ilmastiku kapriisidel oma sündmust rikkuda! Meie telgiseinad on valikus erinevate stiilidega, mis lisavad sündmusele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.