Rohkema info nägemiseks:

SOFTPOTENTIAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 169; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOFTPOTENTIAL OÜ kohta arvamuslugu!"

SOFTPOTENTIAL OÜ hetkeolukord

Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SoftPotential OÜ on asutatud 2018.aastal.

Põhitegevusalaks on tarkvara arendus.

Firma on käibemaksukohustuslane, töötajaid ei ole.

2022.aastal lõppes firma enda toote põhiosa arendusega (softskills hindamise test-mäng (tarkvara arendus, audio-visuaalne kontent etc). Test-mäng on saadaval veebilehel www.gntpower.com.

2022.aastal tegeles firma enda oma toote edasi arendusega.

SoftPotential OÜ 2022. aasta müügitulemit hindame tagasihoidlikuks, arvestades üldist majandusolukorda, kus uute tarkvara konkurents kasvab, samas uueneb pidevalt programmide ning tarkvara valik.

Ettevõtte SoftPotential OÜ tegevust ei saa iseloomustada kui tsüklilist või perioodilist.

SoftPotential OÜ tegevusega ei kaasne keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Oma igapäevases tegevuses puutub SoftPotential OÜ kokku erinevate riskidega, mille juhtimine on oluline ning lahutamatu osa ettevõtte äritegevusest. Ettevõtte võime identifitseerida, mõõta ning kontrollida erinevaid riske on oluliseks sisendiks kogu SoftPotential

OÜ kasumlikkusele. Risk on SoftPotential OÜ juhtkonna poolt defineeritud kui võimalik negatiivne kõrvalekalle oodatavast finantstulemusest.

2022. aastal lõpetas ettevõte toote uue versiooni väljatöötamise ning plaanib seda reklaamida innerly.me kaubamärgi all. Kaubamärk on nõuetekohaselt registreeritud.

2022. aasta tulemusi mõjutas oluliselt Ukraina sõda, kuna seal asub märkimisväärne osa äriklientidest. Seoses tekkinud olukorraga ja Ukraina keskpanga poolt kehtestatud välisvaluutamaksete tegemise piirangutega, sai lepingud peatatud ja uusi oste ei toimunud. Juhtkond loodab lepinguid taastada 2023. aastal.

- valuutarisk. Valuutariskide maandamiseks sõlmitakse SoftPotential OÜ-l kõik olulised lepingud eurodes. Ettevõttel puuduvad nõuded ja kohustused välisvaluutas, mis ei ole seotud euroga. Kõik olemasolevad pikaajalised laenulepingud on sõlmitud eurodes mistõttu käsitletakse neid valuutariskivabade kohustustena. Tulenevalt eeltoodust on juhtkond seisukohal, et SoftPotential OÜ ei ole olulises osas valuutariskidele avatud ja seetõttu ei ole ettevõttel kasutatud eraldi instrumente valuutariskide maandamiseks.

- Intressirisk. Kuna SoftPotential OÜ-l ei ole olulisi intressi teenivaid varasid, on ettevõtte tulud ja äritegevuse rahavood turu intressimäärade muutustest sisuliselt sõltumatud. SoftPotential OÜ lühiajalisted ja pikaajalisted võlakohustused on võetud ilma intressimäärata.

- börsikursside muutumisega seonduvaid risk. Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ei ole SoftPotential OÜ osalenud börsil ning välispartneritega arveldanud eurodes, seetõttu ei ole ilmnenud börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

2023.aasta plaaniks loeme hakata turule edendamisega, samal ajal täiendades toodet.

Peamised finantsnäitajad

Finantsnäitajad

Finantsnäitaja 2022 2021 2020 2019

Müügitulu 2981 74579 87520 24

Puhas kasum -88027 14207 46432 -7541

Puhas - 19% 53% - rentaablus

Lühiajaliste kohustuste 16,49 1,64 3,92 7,97 kattekordaja

ROA (%) - 2,45% 23,89% -

ROE (%) - 26.76% 1,19% -

Finantssuhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

SOFTPOTENTIAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.