Rohkema info nägemiseks:

HEALTHCODE AI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 567; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEALTHCODE AI OÜ kohta arvamuslugu!"

HEALTHCODE AI OÜ hetkeolukord

Juba 567 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

2019. aastal valmis HealthCode AI esimene originaaltoode, tehisintellekt-toega arsti--patsiendi vaheline intelligentne ühendus "LEIA" prtotüüp ning viidi läbi esimesed katsetused.

2020. aastal kontsentreerus tegevus LEIA täiendavate funktsionaalsuste arendamisele. COVID-19 mõjude valguses eelisarendati kaugtöö võimalusi ning meditsiinipersonali turvalist suhtlemist toetavaid funktsionaalsuseid.

Prioriteedina käsitleti funktsionaalsusi, mis võimaldavad arsti / õe tööaja kokkuhoidu, eesmärgiga vabsatada arsti/õe aega keerulisemate haigusjuhtumite käsitlemisele, aga ka ennetustegevustele.

2021. aastal alustati tööd valitud pilotkeksutega, kaasati 4 keskust. Koostöös täiustati programmi funktsionaalsusi, eelkõige arsti- ja õe ajaksutuse optimeerimist silmas pidades. Sõlmiti partnerlusleping Leedu turule sisenemiseks.

2022. aasta alustati teenuse laiapõhjalist müüki Eestis. Lõpetati toote Leedu oludele vastava versiooni piloot.

2023. aastal jätkatakse tegevusega.

HEALTHCODE AI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.