Rohkema info nägemiseks:

ESTLANDER FIRST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegeleme veoautode remondi ja hooldusega. Ettevõte on küll noor aga meie mehaanikute teadmised ja kogemused ulatuvad paarikümne aasta taha.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie suurim väärtus. Oleme uhked selle üle, et meil on kogenud ja kirglikud mehaanikud, kes jagavad ühist eesmärki - tagada teie veoauto tippvormis toimimine.

Meie eesmärk on lihtne - hoida teie veoauto teedel ja tegevuses. Teame, kui oluline on teie äri jaoks veoautode sujuv toimimine ning seetõttu teeme kõik endast oleneva, et tagada teie sõidukite usaldusväärne ja tõrgeteta töö. Olgu tegemist regulaarse hoolduse, remondi või hädaolukorra lahendamisega - Esttrucks on alati teie kõrval.

Meie teenused hõlmavad kõike alates tavapärasest hooldusest ja remondist kuni keerukate diagnostiliste probleemide lahendamiseni. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda kvaliteetset teenust, mis on kohandatud vastavalt teie veoauto konkreetsetele vajadustele ja eelarvele.

Oleme uhked selle üle, et oleme saanud paljude ettevõtete usalduseks oma veoautode hooldamisel ja remondil. Esttrucks on teie veoauto parim sõber, kes seisab alati teie kõrval, et tagada, et teie äri sujuks suurepäraselt ja teie veoautod oleksid alati teedel.

Valige Esttrucks ja avastage erinevus, mida kogemus ja pühendumus võivad teie veoautode ja teie äri jaoks teha. Laske meil hoolitseda teie veoautode eest, nii et teie saaksite keskenduda oma äri kasvatamisele.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ESTLANDER FIRST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Abivalmis ja asjalik teenindus. Suurepärane töö ja head hinnad. MM.

- Jüri J.

Väga hea teenus ja kvaliteet ning sõbralik personal.

- Andres A.

Kvaliteetne töö ja suurepärane teenindus.

ESTLANDER FIRST OÜ tegevusaruanne 2022

Estlander First OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2018. aastal. Selle põhitegevuseks on mootorsõidukite remont ja hooldus, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Ettevõttes töötab osalise tööajaga 2 töötajat, kes on pühendunud oma tööle ja püüavad pakkuda parimat teenust.2020. aasta oli ettevõtte jaoks keeruline aasta, kuna Covid-19 pandeemia tõttu oli tegevus häiritud. Pandemia piirangute tõttu ei olnud võimalik teostada töid välisklientidele, mis mõjutas oluliselt ettevõtte müügitulu. Selle tulemusena jäi 2020. aasta müügitulu planeeritust väiksemaks.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kõige levinumad veoautode remondi väljakutsed?

Veoautode roll kaubaveo ja logistikas on ülioluline, kuid need suured sõidukid on ka altid erinevatele tehnilistele probleemidele. Veoautode remondi valdkond on
ssb.ee
Veoautode roll kaubaveo ja logistikas on ülioluline, kuid need suured sõidukid on ka altid erinevatele tehnilistele probleemidele. Veoautode remondi valdkond on seetõttu oluline teenus, mis aitab tagada nende sõidukite sujuva toimimise. Allpool uurime mõningaid kõige levinumaid veoautode remondi väljakutseid, millega nii sõidukijuhtide kui ka ettevõtete omanike jaoks tuleb sageli silmitsi seista. 1. Mootoriprobleemid Mootoriprobleemid on üks levinumaid veoautode remondi põhjuseid. Need võivad hõlmata kõike alates kütusepumba rikkest kuni õli lekke või ülekuumenemiseni. Mootoriprobleemid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.