Rohkema info nägemiseks:

LEJANNE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud eksklusiivsetele kodukaupadele ja stiilsetele rõivastele, tuues klientideni ainulaadseid ja kvaliteetseid tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kvaliteet, loovus ja stiil kohtuvad, et pakkuda teile võrdlematut ostukogemust. Meie missioon on rikastada teie elustiili ja moevalikuid mitmekülgse tootevalikuga, mis on mõeldud kogu teie perele. Alates viimastest riiete ja aksessuaaride trendidest kuni kodukaupadeni ja imeliste kingitusteni, meil on midagi erilist igaühele.

Meie hoolikalt valitud kollektsioonid on loodud kehastama meie loosungi olemust. Kas soovite oma garderoobi värskendada šikkide butiigileidudega või lisada oma koju elegantsi puudutuse? Meie valik on kindlasti inspireeriv! Meie tootevalikus on kõike alates mugavatest naiste sviitritest kuni lõbusate laste mänguasjadeni.

Iga meie poes olev ese on valitud hoolikalt ja kaalutletult, tagades, et saate ainult parimat. Me usume, et meie klientidele tuleb pakkuda kõrgekvaliteedilisi tooteid, mis on nii stiilsed kui ka funktsionaalsed. Meie advendikalendrid ja vannipallid on suurepärased näited meie pühendumusest tuua rõõmu ja ilu teie ellu.

Kui sirvite meie valikut, märkate, et iga toode jutustab loo. Kodulõhnastaja ei ole lihtsalt lõhn; see on kutse luua õhkkond, mis peegeldab teie isiklikku stiili.

Meie südames usume, et igaüks väärib elada stiilset ja sisukat elu. Seetõttu pakume mitmekesist tootevalikut, mis sobib kõikidele maitsetele ja eelarvetele. Igapäevastest vajadustest kuni luksuslike maiusteni.

Liituge meie avastusretkega ja laseme teil leida täiuslikud tooted, mis väljendavad teie individuaalsust ja tõstavad teie elustiili. Ostke meilt täna ja kogege erinevust, mis kaasneb brändi valimisega, mis mõistab hästi elamise kunsti.

LEJANNE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Butiigi valik on elegantne ja kvaliteetne. Leian alati midagi erilist!

- Kadi

Tagasihoidlikult öeldes imeline kogemus, unikaalsed kodukaubad ja moe leiud.

- Liis

Eksklusiivsed tooted, alati hea meel külastada seda butiiki!

Millised aksessuaarid peaks olemas olema igal naisel?

Moes ja funktsionaalsuses ristuvad maailmas ei ole aksessuaarid lihtsalt lisandid; need on hädavajalikud, mis määratlevad naise isikliku stiili ja lihtsustavad tema igapäevast sagimist. Kaasaegsele naisele, kes on elegantsi, jõu ja praktilisuse segu, on teatud aksessuaarid möödapääsmatud. Siin on viis hädavajalikku aksessuaari, mis vastavad meie moe- ja kodukaunistamishuviliste publiku elustiilile. 1. Käekott Käekott on rohkem kui lihtsalt asjade hoidja; see on avalduse ese, mis kannab teie igapäevaseid vajadusi samal ajal kui see täiendab teie riietust. See on naise garderoobi tööhobune,

Dropdown

kõik artiklid

Stiilinõuanded meestele

Stiil ei ole vaid riietuse küsimus, vaid see on elustiil. Meeste stiil peaks peegeldama nende isikupära, enesekindlust ja head maitset. Siin on mõned praktilise
ssb.ee
Stiil ei ole vaid riietuse küsimus, vaid see on elustiil. Meeste stiil peaks peegeldama nende isikupära, enesekindlust ja head maitset. Siin on mõned praktilised nõuanded, kuidas olla stiilne ning tõsta enesekindlust igapäevaelus. Teadke oma kehatüüpi ja rõhutage oma tugevusi: Igal mehel on unikaalne kehatüüp, ja teades seda aitab teil valida rõivaid, mis toovad esile teie parimad omadused. Õigesti valitud rõivad võivad muuta teie välimust märgatavalt ning suurendada enesekindlust. Investeerige kvaliteetsetesse rõivastesse: Hea garderoob algab kvaliteetsetest rõivastest. Investeerige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.