Rohkema info nägemiseks:

A&A WORLDWIDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 145; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta A&A WORLDWIDE OÜ kohta arvamuslugu!"

A&A WORLDWIDE OÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles ettevõte järgmiste projektidega: - video järelproduktsiooni kontsertidest, filmitud 2021. aastal Dmitri Hvorostovski festivalil; - Armeenia, Austria ja Šveitsi artistide (lauljate ja dirigentide) esitlus Dmitri Hvorostovski festivali jaoks 2022. aasta oktoobris; - kontserdite filmimine Bellsi kunstifestivalil 2022. aasta juulis ja Dmitri Hvorostovski festivalil DumSpiro (Prantsusmaa) ja Helium Filmsi (Prantsusmaa) osavõtul 2022. aasta oktoobris.

Seoses piirangutega arveldustehingutele mitmete Eestis kehtestatud riikidega peatati ajutiselt ettevõtte teenused LHV pangas.

Ettevõtte tegevuse jätkamiseks ja geograafia laiendamiseks avati Armeenia Vabariigis filiaal.

2022 majandusaasta lõppes ettevõttele kahjumiga 62 233 eur. Ajutisest tagasilöögist hoolimata on A&A Worldwide OÜ tegutsev ja jätkusuutlik.

A&A WORLDWIDE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.