Rohkema info nägemiseks:

RAINFRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitustöödega, sealhulgas kaevetööde, täitetööde, hüdrovasara tööde, maaparandustööde, põõsasgiloetini tööde, rajatööde ja maastikukujundustöödega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RAINFRA OÜs usume, et igas suurepärases ehitusprojektis peitub alus pinnase all. Asutamisest saadik oleme pühendunud esmaklassiliste kaevetööde ja ehitusseadmete rentimise lahenduste pakkumisele. Meie kaasaegsete masinate park ja kogenud operaatorite meeskond on valmis toime tulema igas mastaabis projektidega, tagades täpsuse, efektiivsuse ja usaldusväärsuse igal sammul.

Meie teenused

  • Vundamendi kaevamine: Oleme spetsialiseerunud teede, platside ja hoonete vundamentide kaevamisele, kasutades mitmekülgseid lisaseadmeid nagu kallutatavad planeerkulbid ja kaevamiskulbid, et kohanduda igasuguste väljakutsetega.
  • Täitetööd: Teede ja platside aluskonstruktsioonide ehitamisest kuni hoonete vundamentide tagasitäitmiseni rajame kindla aluse, mis peab vastu aja proovile.
  • Hüdrovasara töö: Meie hüdraulilised vasarad murravad läbi lubjakivi ja betooni, mis on hädavajalik sügavamate kaevetööde või takistavate materjalidega projektide jaoks.
  • Maa parandustööd: Parandame maa kasutusvõimalusi läbi professionaalse mullatöötluse, sealhulgas vanade kuivenduskraavide süvendamise ja taastamise või uute kaevamise.
  • Põõsaguillotiini töö: Ülekasvanud alade puhastamine on meie põõsaguillotiiniga lihtne, tehes ruumi uutele arendustele ja korras maastikele.
  • Rajatöö: Meie täpne kaevamine rajab infrastruktuuri aluse, tagades torude ja kaablite kindla paigalduse pinnase alla.
  • Maastikukujundustööd: Me valmistame ja tasandame maad maastikukujunduse jaoks, luues aluse ilusatele ja funktsionaalsetele välistingimustele.

Miks valida RAINFRA OÜ?

  • Täielikud ehituslahendused: Pakume laia valikut teenuseid, alates roomikekskavaatori rentimisest kuni maa tasandamistöödeni, kõik kohandatud vastavalt teie projekti konkreetsetele vajadustele.
  • Kaasaegne tehnoloogia: Meie masinad on varustatud 3D juhtimissüsteemidega tagamaks ületamatut täpsust ja kontrolli.
  • Kogenud operaatorid: Meie operaatorid on mitte ainult kõrgelt koolitatud, vaid toovad teie projekti ka aastatepikkuse praktilise kogemuse, tagades suurepärase teostuse.
  • Usaldusväärsus: Oleme uhked tähtaegadest kinnipidamise ja ootuste ületamise üle, pühendunud kliendirahulolule.

Olgu teil vaja rajada alus uuele arendusele või vajate spetsialiseeritud kaevetööde teenuseid, RAINFRA OÜ on teie usaldusväärne partner kindla vundamendi rajamisel tulevikuks. Võtke meiega täna ühendust, et arutada, kuidas saame aidata teie järgmise projekti edukuses.

RAINFRA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mati L.

Rainfra meeskond oli väga professionaalne ja töö oli tehtud täpselt meie soovidele vastavalt. Väga rahul tehtud töö kvaliteediga ning soovitan seda ettevõtet kõigile, kes vajavad korralikke kaevetöid.

- Kristjan T.

Rainfra tegi meie platsil kaevetöid ja kogu protsess oli väga sujuv. Meeskond oli väga sõbralik ja töö oli tehtud kiiresti ning kvaliteetselt. Kindlasti kasutan nende teenuseid tulevikus.

- Marten K.

Rainfra firma tegi meie hoonele vundamendi ja töö oli tehtud täpselt plaanipäraselt. Meeskond oli väga kogenud ja suutis lahendada ka ootamatuid olukordi. Soovitan kindlasti seda ettevõtet kõigile, kes vajavad korralikku vundamendi ehitust.

RAINFRA OÜ tegevusaruanne 2023

Rainfra OÜ alustas tegevust 03.10.2018. aastal. 2023.aasta käibemahuks kujunes 274 104 eurot ning kasumiks 21 836 eurot. 2023.aastal oli töötajaid keskmiselt 2 ning tööjõukulud kokku 18 047 eurot. 2024.aastal on plaanis samal tegevusalal jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kaasaegse kraavikaevamise ja toestamise eelised ehitusplatsil?

Kaevamine on kaasaegse ehituse alustala, hõlmates mulla, kivi ja muude materjalide eemaldamist, et kujundada ehitusplatsil õõnsus või auk. Tehnoloogia ja meetod
ssb.ee
Kaevamine on kaasaegse ehituse alustala, hõlmates mulla, kivi ja muude materjalide eemaldamist, et kujundada ehitusplatsil õõnsus või auk. Tehnoloogia ja meetodite arenguga on kaevamistehnikad arenenud, et vastata tõhususe, ohutuse ja keskkonnasäästlikkuse nõudmistele. 1. Kraavikaevamine ja toestamine Kraavikaevamine hõlmab kitsa kaevandi kaevamist, mis on sügavam kui laiem. Toestamine on kraavi toetamine tugedega, et vältida kokkuvarisemist. See tehnika on hädavajalik torude, kaablite ja vundamentide paigaldamiseks. See tagab töötajate ohutuse, minimeerib mullasegu häirimist ja sobib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.