Rohkema info nägemiseks:

EST-LAT BL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EST-LAT BL OÜ kohta arvamuslugu!"

EST-LAT BL OÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2018.a. suvel leppisid Eesti Korvpalliliit (edaspidi EKL) ja Läti Korvpalliliit (edaspidi LKL) kokku ühistes kavatsustes ja soovis, korraldada meeste korvpalli kõrgeimal tasemel Eestis ja Lätis ühine korvpalliliiga. Asutati Eesti-Läti Korvpalliliiga (ametlik ingliskeelne nimetus: Latvian-Estonian Basketball League) ning oktoobris 2018.asutati ühine juriidiline keha EST-LAT BL OÜ, mille osanikud võrdselt on EKL ja LKL. EST-LAT BL OÜ juhatuse liikmed on kaks (2) EKL esindajat Keio Kuhi ja Henri Ausmaa ning kaks (2) LKL esindajat Edgars Berzins ja Kaspars Cipruss. Otsustati, et juhatustes otsuste tegemiseks on vajalik vähemalt 3 poolt häält. 2021.a.

vahetus üks juhatuse liige LKL poolel ning nende esindajateks on alates sellest hetkest Kristaps Janicenoks ja Kaspars Cipruss. EKL esindajad jäid samaks.

EST-LAT BL OÜ ülesandeks on Eesti-Läti Korvpalliliiga põhiturniiri, veerandfinaalide ja Final 4 turniiri korraldamine. 2022.a.

majandusaastasse jääb kaks (2) korvpallihooaega. 2021/2022 hooaja teine pool ning 2022/2023 hooaja esimene pool. Alates 2019/2020 hooaja algusest on Liiga nimitoetajaks PAF ning liiga nimetati PAF Eesti-Läti Korvpalliliigaks (ametlik ingliskeelne nimi PAF

Latvian-Estonian Basketball League).

2021-2022 hooajal osales liigas 14 võistkonda, kellest 8 olid Eesti klubide meeskonnad ning 6 olid Läti klubide meeskonnad.

Põhiturniiril pidi toimuma kokku 182 mängu. Vastavalt juhendile ja turniirisüsteemile pidi iga liigas osalev võistkond mängima kõigi teiste võistkondadega kahel korral (üks kord kodusaalis ja teine kord võõrsil). Neljateistkümnest (14) võistkonnast kaheksa (8) paremat võistkonda põhiturniiri tulemuste alusel, pääsesid Sõelmängudele. Sõelmängud koosnesid veerandfinaalidest ja finaalturniirist neljale meeskonnale (Final 4). Finaalturniir korraldati suurejoonelise sündmusena Arena Rigal, Riias. 2021/2022 hooaja Paf Eesti-Läti

Korvpalliliiga võitjaks tuli VEF Riia meeskond, kes edestas finaalis teise koha saanud võistkonda Viimsi/Sportland. 3.-4.koha mängus oli

Pärnu Sadam parem BK Ogre meeskonnast. Peale Covidi perioodi oli see esimene hooaeg, mis mängiti täismahus lõpuni. Hooaja jooksul oli Covidist tulenevaid piiranguid pealtvaatajatele.

2022/2023 hooajal osales Liigas 16 võistkonda, kellest 9 olid Eesti klubide meeskonnad ning 6 olid Läti klubide meeskonnad. Lisaks sai võimaluse liigas osaleda BC Prometey meeskond Ukrainast. 2022/23 hooaja põhiturniir planeeriti 2-ringilise turniirina, kus iga võistkond kohtub kõigi vastastega ühe korra koduväljakul ja ühe korra võõrsil. Sellest plaanist õnnestus terve hooaja vältel ka kinni pidada. 2022/2023 hooaja põhiturniiri mänge toimus kokku 240, millest 2022.a. majandusaastas toimus neid 124 mängu.

Liiga mängudest mõlemal hooajal tehti veebiülekanded Delfi TV-s Eestis toimunud mängudest ning Sportacentrs.com veebilehel Lätis toimunud mängudest. TV ülekanded toimusid Eestis Inspira kanalil 1x nädalas põhiturniiril ja kohamängudel sagedamini. TV ülekanded toimusid Lätis Best4Sport kanalil 1x nädalas põhiturniiril (kevad 2022.a.) ja TV 4 kanalil 1x nädalas põhiturniiril (2022.a.sügisel).

EST-LAT BL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.