Rohkema info nägemiseks:

DEMO KV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 352; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DEMO KV OÜ kohta arvamuslugu!"

DEMO KV OÜ hetkeolukord

Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

DEMO KV OÜ põhitegevus

Majandusaastal ettevõtte põhitegevus oli suunatud mitteeluruumide rendile andmisega, hooldusega ja haldusega ning uute kinnisvara objektide arendamisega. Aruandeperioodil ettevõtte müügitulu kasvab ja põhitegevus on stabiilne.

2022. aasta veebruaris hakkavad suured poliitilised sündmused Venemaa ja Ukraina vahel. See sündmus omab välist mõju ettevõttele Eestis.

Kuna DEMO KV OÜ tegevus ei ole otseselt seotud Ukraina ega Venemaaga, siis aruande esitamise hetkel ei näe juhtkond ette selle olulist mõju ettevõtte majandustulemustele.

Järgmisel perioodil juhatuse plaanides on alustada kinnisvara arendamise projektiga.

Ettevõttes on üks juhatuse liige, kes saab tasu töö eest.

DEMO KV OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.