Rohkema info nägemiseks:

ZTEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 133; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ZTEC OÜ kohta arvamuslugu!"

ZTEC OÜ hetkeolukord

Juba 133 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ztec OÜ on asutatud aastal 2018 ning põhitegevusalaks on muude üld- ja eriotstarbeliste masinate ja seadmete hulgimüük. Ettevõte on alates 2019 aastas kahjumis, kuna pakutavad seadmed on kallid ning on keeruline leida nendele ostjat. Keeruliseks muudab tegevuse ka see, et turul on palju samal tegevusvaldkonnal tegutsevaid ettevõtteid, kes pakuvad samu või samaväärseid seadmeid müügiks, kuid odavama hinnaga.

Olemas olevad ettevõtted on turul juba kaua tegutsenud ning tuntud ning selle tulemusel on neil tekkinud püsikliendibaas, mis annab teile selge turu eelise. Majandus on aasta-aastalt järjes suuremas languses ning potsentsiaalsed ostjad ehk ettevõtted ei julge võtta riski, et soetada nii kalleid seadmeid, kuna nad ei ole kindlad mis toimub majanduses edaspidi ning kas tehtud investeering tasub ennast ära. 2020 ning 2021 aastal on ettevõtte tegevusi suurem määral mõjutanud ka Covid19 levik, eelkõige seetõttu, et paljud ettevõtted pidid vähendama töötajate hulka või kärpima tööjõu kulusid. Lisaks mõjutas ettevõtteid töötajate haigestumine ning valitsuse poolt seatud piirangud. Eelpool mainitud mõjutused on vähendanud klientide arvu ning seetõttu ka tulusid. Kuna ettevõtte juhtkond on mõistnud, et seadmete müügiga ei ole suudetud tulu teenida, siis püüavad nad 2022. aastal leida ettevõtte, kes sooviks seadmed võtta rendile või püütakse hakatakse ise sedmete kasutamisega teenima tulu.

Aastal 2018 asutati ettevõte osakapitali sissemakseta, 2021 aastal suudeti osakapitali sissemakse ära teha ning vähendada mõningaid kohustusi, kuid sellest olenemata on ettevõtte osakapital miinuses ning üleval on suured kohustised. 2022 aasta eesmärgiks on leida ettevõtte, kes sooviks võtta olemas olevad seadmed rendile või hakata ise teenima nendega tulu, et parandada ettevõtte majanduslikku olukorda. 2022 aasta eesmärki ei suudetud täita, sest majanduslik olukord läheb järjest keerulisemaks. 2022 aastal mõjutas majanduslikku olukorda väga tugevalt Vene-Ukraina sõda, mis tõi endaga kaasa väga tugevad sanktsioonid ning kasvava majanduslanguse. Inflatsioon on samuti vaid tõusvas joones. Juhtkond on kaalunud mõtet ettevõtte tegevust lõpetada või ühineda mõne ettevõttega, kes tegutseb samas valdkonnas.

ZTEC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.