Rohkema info nägemiseks:

BRIGHTINVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BRIGHTINVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

BRIGHTINVEST OÜ hetkeolukord

Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

9.10.2018.a.loodud firma Brightinvest OÜ alustas aastas 2019 aktiivset majandustegevust. Juhtkonna poolt on valitud primaarseks tegevusvaldkonnas eelkõige kinnisvara investeeringuna soetatud kinnisvara üürileandmine ja käitus, millest saadakse müügitulu.

2022. majandusaasta seis kujunes 72 tuh eurot kasumit, mille põhjuseks on laenude valuutarurssi ümberarvutus aasta lõpus ja ostetud kinnisvara rent.

Brightinvest OÜ 2023. aasta tegevusplaani põhieesmärgiks on äriühingu hea majanduspositsiooni säilitamine ja kindlustamine vastavas valdkonnas. Jätkatakse tegevust kinnisvaraarenduses ja üürileandmises. Ettevõtte juhtkond püüab hoida ettevõtte majandustegevuse stabiilsena, kuid samas ei välista uute väljakutsete ja võimaluste avastamist.

Brightinvest OÜ on täitnud kõiki tema poolt sõlmitud kokkuleppeid ja lepinguid korrektselt, viivitamata ja heas usus tehingu poolte suhtes.

Brightinvest OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Juhatus deklareerib oma vastutust Brightinvest OÜ OÜ 2022.a. raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et: (cid:127) raamatupidamise aastaruande koostamisel kasutatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti Vabariigi

Finantsaruandluse standardiga; (cid:127) raamatupidamise 2022.a. aruanne kajastab õigesti ja õiglaselt Brightinvest OÜ finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid.

Aruandeperioodil oli Brightinvest OÜ juhatus üheliikmeline. Juhatuse liikmetele 2022 aastal on makstud tasud.

Peamised finantssuhtarvud Arvutusmetoodika 2021 2022

Omakapitali rentaablus ROE Puhaskasum / omakapital * 100 negatiivne 34%

Varade puhasrentaablus ROA Puhaskasum / varad kokku * 100 negatiivne 6%

Omakapitali määr Omakapital / vara * 100 29% 18%

Raamatupidamine

Bilansikuupäevast kuni käesoleva aruande allkirjastamiseni ei ole toimunud sündmusi, mis ei ole kirjeldatud vastavates lisades ja mille tõttu tuleks korrigeerida aastaaruannet või mis tuleks avalikustada.

BRIGHTINVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.