Rohkema info nägemiseks:

NORDICEXPERTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NordicExperts OÜ pakub kvaliteetset põrandakatete paigaldamise, ehitus ja remonttööde teenust 10 aastase kogemusega.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli V.

NordicExperts OÜ-l oli mulle suureks abiks, kui otsustasin vahetada oma põrandakatteid. Kõik töötajad olid väga sõbralikud ja professionaalsed ning töö oli kiiresti ja kvaliteetselt tehtud. Suurepärane töö!

- Valdo P.

Kasutasin NordicExperts OÜ teenust põrandakatete paigaldamiseks. Teenus oli väga kvaliteetne ja kiire, mulle meeldis eriti asjaajamise lihtsus. Soovitan kindlasti neid!

- Reet P.

Töötajad NordicExperts OÜ-st olid väga abivalmid ja abiks. Töötajad oskasid korralikult seletada, kuidas midagi teha ja kõik tööd olid kiiresti ja kvaliteetselt tehtud. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Meie ettevõttest

Kui otsite professionaalset ja kvaliteetset lahendust põrandakatete paigaldamisel ning üldehitustöödes, siis NordicExperts on teie usaldusväärne valik. Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevate põrandakatete paigaldusele ning pakume mitmekülgset teenuste valikut, mis rahuldab teie vajadusi nii Eestis kui ka piiri taga. NordicExperts OÜ põhitegevus hõlmab erinevaid põrandakatete paigalduse valdkondi, pakkudes mitmekülgseid võimalusi just teie soovidele vastavalt. Meie kogenud meeskond tegeleb nii elamute kui ka äripindade põrandakatetega ning tagab alati kiire ja kvaliteetse tulemuse.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas paigaldada kork- ja kummikatet?

Kork- ja kummikatted on põrandamaterjalid, mis ühendavad endas mugavuse, vastupidavuse ja stiili. Nende ainulaadsete omaduste tõttu on need muutunud üha populaa
ssb.ee
Kork- ja kummikatted on põrandamaterjalid, mis ühendavad endas mugavuse, vastupidavuse ja stiili. Nende ainulaadsete omaduste tõttu on need muutunud üha populaarsemaks valikuks nii kodudes kui ka äriruumides. Selles artiklis vaatleme lähemalt, kuidas kork- ja kummikatteid paigaldatakse ning miks need on suurepärased valikud erinevatele siseruumidele. Korkkate: looduslik ilu ja soojus Kork on naturaalne materjal, mis on saadud korgitammest ning sellel on mitmeid hämmastavaid omadusi. Korkkate on tuntud oma soojuse ja mugavuse poolest, mis muudab selle ideaalseks valikuks eluruumidesse,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.