Rohkema info nägemiseks:

KADRIORU ÄRIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 306; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KADRIORU ÄRIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KADRIORU ÄRIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kadrioru Ärikeskus OÜ on 100% Usaldusfond EfTEN Real Estate Fund 4 tütarettevõte, mis on asutatud 31.10.2018 kinnisvarainvesteeringute tegemiseks ärikinnisvara sektoris. Ettevõte omab ärihoonet Narva mnt 63, Tallinn, mis on välja üüritud. 2022. aastal teeniti renditulu 1 069 674 ( 2021: 1 034 419 ) eurot.

Kadrioru Ärikeskus OÜ-s töötajaid ei ole ja töötasu ei arvestatud. Juhtkonna liikmetele tasusid ei arvestatud.

2023. aastal jätkab Kadrioru Ärikeskus OÜ hoone välja üürimist.

(aasta kohta või 31. detsembri seisuga) 2022 2021

Omakapitali tootlus (puhaskasum / aasta keskmine omakapital) -0,15 0,12

Sõjategevusega seotud risk 2022. aasta veebruaris alustas Venemaa sõda Ukrainas. Sellega seoses kehtestas enamik riike sanktsioone, mis avaldavad Venemaa majandusele märkimisväärset negatiivset mõju. Meile teadaolevalt ei ole ettevõttele kuuluvate kinnisvarainvesteeringute üüripindadel peamiselt Venemaa või

Ukraina äritegevusega seotud üürnikke. Seetõttu on riski otsese ehk nn esimese ringi realiseerumise mõju ettevõtte finantstulemustele väike. Seoses kehtestatud sanktsioonidega võivad aja jooksul järk- järgult ilmneda riski nn. teise ringi realiseerumise mõjud, suurendades eelkõige tururiski, refinantseerimise- ja intressiriski ning likviidsusriski realiseerumise tõenäosust.

Covid’i mõju

KADRIORU ÄRIKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.