Rohkema info nägemiseks:

VEEBKOLM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kasutajasõbralike ja reageerivate veebisaitide loomisega, mis on kohandatud kliendi vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast VeebKolm OÜ-sse, kus veebidisaini tulevikku mitte ainult ei kujutata ette, vaid tuuakse ellu. Meie missioon on lihtne: Oleme spetsialiseerunud reageerivate, kasutajasõbralike veebisaitide loomisele, mis on kohandatud meie klientide vajadustele. Digiajastul on teie veebikohalolu teie globaalne käepigistus ja me oleme siin, et tagada selle kindlus ja muljetavaldavus.

VeebKolm OÜ-s mõistame, et digitaalne maastik on pidevas muutumises. Seetõttu pakume paindlikke disainilahendusi, mis näevad head välja kõigil seadmetel. Mobiiltehnoloogia tõusuga tagame sujuva kogemuse, olenemata sellest, kas teie publik kasutab lauaarvutit või on liikvel.

Meie ekspertiis ei piirdu ainult disainiga. Me kasutame erinevaid tehnoloogiaid, et üles ehitada teie veebikohalolu. Kuigi paljud meie saidid on loodud armastatud WordPressi platvormil, ei karda me kastist välja astuda ja pakkuda kohandatud lahendusi, kui see on vajalik. Tähtis on see, mis sobib kõige paremini teile ja teie brändile.

See, mis meid tõeliselt eristab, on meie pühendunud suhtumine. Iga projekti käsitletakse värske pilguga, keskendudes teie ainulaadsetele vajadustele ja visioonile. Me ei loo lihtsalt veebisaite; me loome veebikodu, mis esindab teie brändi olemust. Ja meie tugi jätkub ka pärast teie saidi käivitamist, tagades, et teie digitaalne kodu püsib sama dünaamiline kui teie äri.

Meie portfell räägib enda eest, rahulolevate klientide hulgas on nii Eesti Noorteühenduste Liit kui ka töökad Töömesilased24. Me ei ole lihtsalt veebisaitide loojad; me oleme huvitatud pikaajalistest partnerlustest ja osa olemisest teie eduteel.

Valmis alustama oma digitaalse homse ehitamist? Võtke meiega kohe ühendust ja laske VeebKolm OÜ-l olla teie veebikohalolu nurgakiviks. Kujundades teie digitaalset homset!

Kontakt

VEEBKOLM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark L.

Meie koostöö oli sujuv ja tulemus ületas ootusi. Soovitan soojalt!

- Kristi M.

Imelised disainilahendused ja suurepärane klienditugi. Aitäh!

- Jaan T.

Kiire ja kvaliteetne teenus. Meie veebisait näeb nüüd suurepärane välja.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas täiustatud reageeriva disaini tehnikad mõjutavad teie veebisaidi kasutajakogemust?

Digitaalses maailmas, mis areneb pidevalt, on paindlikkus veebidisainis muutunud nurgakiviks ettevõtetele, kes soovivad säilitada konkurentsieelist. Astudes aastasse 2023, ei saa ülehinnata kohandatavate, reageerivate ja kasutajakesksete veebisaitide tähtsust. Selles postituses uurime viit peamist paindliku veebidisaini trendi, mis kujundavad homseid veebikogemusi. Täiustatud reageeriva disaini tehnikad Kuigi reageeriv disain ei ole uus, on tekkinud täiustatud tehnikad, mis on loodud arvestama üha mitmekesisemate seadmete ja ekraanisuurustega. Disainerid arvestavad nüüd konteksti, seadme

Dropdown

kõik artiklid

Kas WordPressi laiendatavus ja kasutajasõbralikkus suudavad teie veebilehe edendada?

WordPress on avatud lähtekoodiga sisuhaldussüsteem (CMS), mis jõustab üle 40% kõigist internetis olevatest veebilehtedest. See on platvorm, mis võimaldab kasuta
ssb.ee
WordPress on avatud lähtekoodiga sisuhaldussüsteem (CMS), mis jõustab üle 40% kõigist internetis olevatest veebilehtedest. See on platvorm, mis võimaldab kasutajatel luua, hallata ja muuta veebilehe sisu ilma eriliste tehniliste teadmisteta. Alates selle loomisest 2003. aastal on WordPress arenenud lihtsast blogimisplatvormist põhjalikuks veebilehe ehitajaks ja CMS-iks, pakkudes teenuseid laiale kasutajaskonnale alates blogijatest kuni suurkorporatsioonideni. Võtmeomadused, mis teevad WordPressi ideaalseks innovaatoritele WordPress on tuntud oma lihtsuse ja kasutusmugavuse poolest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.