Rohkema info nägemiseks:

SIHVERCAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud täiuslikkusele ja innovatsioonile, tagades, et iga sõiduk, mis meie töökojast lahkub, on töökindel ja turvaline.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SIHVERCAR OÜ on spetsialiseerunud autokeretöödele ja keevitusteenustele Mõisakülas, kes keskendub kvaliteedi ja täpsuse tagamisele igas projektis. Meie eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi ja professionaalseid lahendusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid kliente.

Meie lugu algas kirglikust soovist pakkuda ainulaadseid ja kohandatud lahendusi iga sõiduki jaoks. SIHVERCAR OÜ meeskond koosneb pühendunud spetsialistidest, kes panevad oma südame ja oskused igasse autokeretöösse ja keevitustöösse. Meie töö ei piirdu lihtsalt parandamisega, vaid püüame luua kunsti igasse detaili, olgu tegemist keeruka keevitustöö või täieliku sõiduki remondiga.

Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas täppiskeevitust, kereparandust, värvimistöid ja rooste eemaldamist. Lisaks spetsialiseerume mootorsõidukite remondile ja hooldusele, pakkudes kliendile terviklikku lahendust nende sõidukite vajadustele.

Meie meeskond on pühendunud pidevale arengule ja professionaalsusele ning kasutab oma töös kaasaegseid seadmeid ja tehnoloogiaid. SIHVERCAR OÜ-s usume, et meie klientide rahulolu ja sõidukite ohutus on meie tegevuse keskmes.

Oleme uhked oma maine üle kui usaldusväärne partner oma klientidele ning loome alati pikaajalisi suhteid, pakkudes usaldusväärset ja kvaliteetset teenust kohalikule kogukonnale.

SIHVERCAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas K.

Töö tehti professionaalselt ja tähtaegselt. Jäin tulemusega väga rahule.

- Kristjan R.

Siiras tänu meeskonnale, kes päästis mu auto tee äärest. Suurepärane teenus!

- Raul L.

Professionaalne lähenemine ja kiire lahendus. Soovitan kindlasti!

Sõidukite keevitusteenused, ohutu ja tõhus kereparandus

Sõidukite keevituslahendused on oluline osa autode ja teiste sõidukite remonditöödest, mis võivad olla vajalikud erinevate probleemide lahendamiseks alates kerekahjustustest kuni struktuursete tugevdamisteni. Keevitamine on võti sõiduki terviklikkuse taastamisel pärast õnnetust või vananemisest tingitud kahjustusi. Kaasaegsed keevitustehnikad võimaldavad professionaalidel teostada täpseid ja tugevaid keevitusi, mis tagavad sõiduki ohutuse ja struktuurse tugevuse. Näiteks kerepaneelide keevitamine võimaldab täpseid parandusi, taastades sõiduki välimuse ja tugevuse originaalile lähedasel

Dropdown

kõik artiklid

Puksiiriteenus- sõidukite ohutu transport igas olukorras

Puksiiriteenus on oluline tugi sõidukijuhtidele, kes seisavad silmitsi ootamatute olukordadega, mis takistavad nende sõiduki iseseisvat liikumist teedel. See te
ssb.ee
Puksiiriteenus on oluline tugi sõidukijuhtidele, kes seisavad silmitsi ootamatute olukordadega, mis takistavad nende sõiduki iseseisvat liikumist teedel. See teenus pakub kiiret ja usaldusväärset reageerimist mitmesugustes olukordades, olgu tegemist avariilise olukorra, mehaanilise rikke või lihtsalt tehnilise probleemiga, mis nõuab sõiduki transportimist lähimasse remonditöökotta või muusse sihtkohta. Kogenud puksiirimeeskonnad on varustatud kõrgekvaliteedilise varustusega ja omavad pikaajalist kogemust erinevate sõidukite, sealhulgas autode, veoautode, mootorrataste jms puksiirimisel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.