Rohkema info nägemiseks:

SÕBRA ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1031; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SÕBRA ELEKTER OÜ kohta arvamuslugu!"

SÕBRA ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 1031 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sõbra Elekter OÜ põhikiri on kinnitatud 16.12.2018.aastal.

Äriühingu ainuomanik on juhatuse liige Aare Sõber.

Sõbra Elekter OÜ põhitegevuseks on erinevate elektriinstallatsioonitööde teostamine.

Olulised sündmused 2022.a. majandusaastal:

Planeeritud müügitulu 250 000 eurot täideti, sest aruandeaasta müügituluks kujunes 333 381 eurot (2021.a. müügitulu 192 122 eurot).

2022 aastal teenindasime põhiliselt väikeseid ja keskmise suurusega ettevõtteid ja erakliente. Aasta esimeses pooles tegelesime aktiivselt uute klientide otsimisega, mis aasta teises pooles ka end õigustama hakkas. Uurisime, milliseid erinevaid teenuseid lisaks elektriinstallatsioonitöödele sai pakkuda toeks põhitegevusele. Uuteks lisateenustena lisandusid kaeveteenus ja multilift kalluriga veoteenuse pakkumine.

Objektide teenindamiseks materjalide ja tehnikaga soetasime esimese veoauto, mis on tüübilt auto transpordi multipuksiir.

Soetasime täiendavalt mõõteriistu elektriliste suuruste määramiseks objektidel.

Seoses töömahu suurenemisega oli võimalik suurendada firmas töötajate arvu ( 2022.a. 7 töötajat ning 2021.a. 5 töötajat).

Firma käibevahendid võimaldasid suunata töötajaid erialasele täiendkoolitusele, et personali teadmisi ja oskusi edasi arendada.

Pöörasime suurt rõhku töötajate isikukaitsevahenditele ja tööde teostamise turvalisusele.

Soovides kinnistada Klientidele firma nime ja ühtlasi olla paremini nähtav uutele potentsiaalsetele klientidele, panustasime firma ühtse kujunduse väjatöötamisse, mida kasutame meie töömasinatel, tööriietel, kodulehel ja muudel visuaalsetel materjalidel.

Firma igapäevatöös pöörasime tähelepanu rohelisele mõtteviisile ning ümbritseva keskkonna hoidmisele: tellitud kaubapakendite sorteerimine, looduslikud desinfitreerimisvahendid.

Arengusuunad 2023.a. majandusaastal:

Jätkata rohelise mõtteviisi arendamist igapäevatöös. Panustada roheenergia arengusse ja rajada 15KW päikeseenergiapark.

Suurendada prügi sorteerimist, et võimaldada pakendite saatmist taaskasutusse.

Jätkata kliendi rahulolu uuringuid ning pakutud teenuste tagasisidestamist.

Pakkuda alltöövõttu teistele elektrifirmadele. Firmas on suur oskusteave erinevatest mõõtesüsteemidest ja nende kontrollimisest. Seda teenust pakume ka teistele firmadele, kellel selliseid teadmise oma firma seest võtta ei ole.

Põhivahentidest soetada buss ning multilift kallur koos kolme vahetuskerega.

Suurendada töötajate arvu ning viia sisse töötajate koolituskavad.

Näeme suurt arengupotensiaali elekrtiautode laadimisseadmete paigalduses ning planeerime omandada rohkem oskusteavet antud vandkonnas.

Prognoosime käibekasvu igakuuliselt ning plaanis on saavutada 2023.aasta käibeks 450 000 eurot.

SÕBRA ELEKTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.